Znikaja plony
Znikaja plony
Uprawiam sobie buraczki cukrowe, wszystko było ładnie aż rozwinałem uprawę do tego stopnia, że obrodziło mi 10 razy mnie niż powinno... Miałem dostać coś około 35-37 tysięcy a dostałem 3500 Stvoor, nie wiem co robisz z moimi plonami, ale mam nadzieję, że nie przechodza przez dwu bajtowa znakowana zmienna
Re: Znikaja plony
Wg logow miales ok 10% zatrudnionych pracownikow srednio przez caly okres upraw.
niestety, ale muszę się dołączyć do r0bson'a
u mnie również plony są na poziomie pola na lvl-u 1, a przynajmniej o ok. 2/3 niższe niż w dniu wczorajszym
u mnie również plony są na poziomie pola na lvl-u 1, a przynajmniej o ok. 2/3 niższe niż w dniu wczorajszym
Nie porownuj do wczoraj, bo znalazlem tam gruby blad.
Nie zmienia to faktu, ze problem u niego dotyczyl braku obsady robotniczej.
Nie zmienia to faktu, ze problem u niego dotyczyl braku obsady robotniczej.
A jednak racja byla po srodku, blad wczesniej byl, ale czesciowo faktycznie zle liczylo
spoko - nie porównuje się, ale że akurat to zauważyłem (zbiory jakieś mierne) i zauważyłem wątek o podobnym temacie, więc się dopisałem, żeby nowych nie robić
ale rzeczywiście, chyba już jest ok
ale rzeczywiście, chyba już jest ok
Potwierdzam, pierwsze tak duże zbiory buraków zakończone sukcesem Swoja droga dziwne, że przez cały dzień wszystko było ok, a nagle z pracownikami coś odwaliło