Magazyn
Magazyn
Dla magazynu o pojemności $3375 nie można wsadzić więcej jak ~2800 - mam ponad 2500 zajęte i probowalem z 200 marchewkami, nie dało rady. Informuje, że "Brak odpowiedniej ilości miejsca w magazynie.", choć z kalkulacji wynika zupełnie coś innego. Piszę jak magazyn jest w trakcie budowy, ale miałem problem z upakowaniem magazynu jeszcze przed wstawieniem go w budowę.
Re: Magazyn
musiałeś coś przepatrzyć
do mnie zarówno w magazynie za ~$3300 jak i ~$5000 mieści się akurat tyle surowców ile wychodzi po kursie średnim
do mnie zarówno w magazynie za ~$3300 jak i ~$5000 mieści się akurat tyle surowców ile wychodzi po kursie średnim
Chwilowo problem usuniety, ale tylko skutki, szukam przyczyny.
Problem powrócił, mam magazyn o pojemności 11390, a nie mogę wpakować więcej jak $9489.6 (sprawdzone co do 1 sztuki pszenicy)
Sprawdz ponownie, bo wyglada normalnie
Towary wystawione na sprzedaz nadal są w magazynie!
Wiem o tym... Pierwsze sprawdzenie robiłem jak nie miałem nic w sprzedaży, ani do kupienia. Przy drugim nie jestem pewien, a teraz sprawdzić nie mogę, bo jak zdejmę towary ze sprzedaży nie sa one podliczane do wartości magazynu (leża w magazynie o wartości $0)
Teraz wyswietla nawet jak nie sa zdjete ze zlecen, sprawdz
$10301.52 / $11390 i przy próbie przeniesienia 50 sztuk pszenicy informuje o braku odpowiedniej ilości miejsca w magazynie. (kapusta będaca w sprzedaży wyświetla się jako kapusta 0 (8262) $826.2 więc z podliczeniem jest ok)