Zabezpieczenie antybotowe
Zabezpieczenie antybotowe
Mam problem - Wyskakuje mi zabezpieczenie antybotowe.
Wpisuje kod z obrazka (trzy znaki) i za kazdym razem mam blad ze zle wpisany kod.
Wpisuje kod z obrazka (trzy znaki) i za kazdym razem mam blad ze zle wpisany kod.
Re: Zabezpieczenie antybotowe
Widać wpisany kod jest niewłaściwy, po niewłaściwym wpisaniu kodu dostajesz nowy kod i nowy obrazek więc gdyby obrazek był nieczytelny masz kolejną próbę.
Ale ja juz probowalem chyba ze sto razy. Jak widze ze kod jest nieczytelny to prosze o nastepny. Czy ten kod sklada sie z 3 znakow??
Bo tylko tyle mi sie wyswietla na ekranie. Napewno wpisuje dobrze ale nie wiem czemu nie chce mi zaskoczyć.
Bo tylko tyle mi sie wyswietla na ekranie. Napewno wpisuje dobrze ale nie wiem czemu nie chce mi zaskoczyć.
Tak, z trzech znaków
Nie jestem żadnym BOOTEM.
używam firefoxa i dałem odśwież w przeglądarce i od tamtej pory mam problem z tym głupim kodem. dziś tez próbuję i mam "KOD NIEPOPRAWNY SPRÓBUJ PONOWNIE" ile razy mogę probować.
Co mam teraz zrobić?
używam firefoxa i dałem odśwież w przeglądarce i od tamtej pory mam problem z tym głupim kodem. dziś tez próbuję i mam "KOD NIEPOPRAWNY SPRÓBUJ PONOWNIE" ile razy mogę probować.
Co mam teraz zrobić?
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/economica/www/ident.php on line 199