koniec konkursu

kintaro

Re: koniec konkursu

Nieprzeczytany post autor: kintaro »

Nadal nie wiem dlaczego odpadłem. Może to była jakaś pomyłka stvoor mógłbyś sprawdzić mnie jeszcze raz,naprawdę zaangażowałem się w ten konkurs i naprawdę mogę szczerze powiedzieć że to moi znajomi rejestrowali się z mojego linku. :|
I jeszcze mam jedno pytanie na jakiej podstawie stwierdzasz bossie że ktoś kantował na tym konursie :?:
raz

Nieprzeczytany post autor: raz »

Proszę wytłumaczyć dlaczego będąc kolegom jednego z graczy brałem udział w oszustwie.
raz

Nieprzeczytany post autor: raz »

kolegą - przepraszam ale trochę przykro być oszustem.
szymenl0k0

Nieprzeczytany post autor: szymenl0k0 »

Witam.
Ja jestem jednym z zwycięzców i się bardzo z tego ciesze jak wszyscy widzieli na początku miałem dużo punktów gdyż wtedy zapraszałem znajomych .Oczywiście nie oszukiwałem i grałem fairplay jak należy .
Adminie nie wie czy moje dane adresowe doszły .Proszę napisz mi nawet tutaj gdyż nie chce aby nagroda przepadła .
Proszę o jak najszybszy kontakt .
szymenl0k0

Nieprzeczytany post autor: szymenl0k0 »

Chciałem jeszcze dodać że nie dostałem emaila o tym że wygrałem a w regulaminie jest napisane że zostanę poinformowany
5.2. Niezależnie od powyższego, zwycięzcy Konkursu zostaną w dniu rozstrzygnięcia Konkursu powiadomieni przez Organizatora o przyznaniu im nagród pocztą elektroniczną (e-mail) i, aby otrzymać nagrodę, Uczestnik zobowiązany jest w ciągu 5 dni od daty otrzymania wiadomości przesłać wiadomość zwrotną zawierającą Jego dane adresowe.
alexon

Nieprzeczytany post autor: alexon »

szymenl0k0 pisze:Chciałem jeszcze dodać że nie dostałem emaila o tym że wygrałem a w regulaminie jest napisane że zostanę poinformowany
5.2. Niezależnie od powyższego, zwycięzcy Konkursu zostaną w dniu rozstrzygnięcia Konkursu powiadomieni przez Organizatora o przyznaniu im nagród pocztą elektroniczną (e-mail) i, aby otrzymać nagrodę, Uczestnik zobowiązany jest w ciągu 5 dni od daty otrzymania wiadomości przesłać wiadomość zwrotną zawierającą Jego dane adresowe.
Dołączam do tego posta! Również wysłałem maila z danymi jakieś 30minut po ogłoszeniu wyników i cisza. Czy mógłby ktoś chociaż potwierdzić, że dostaliście dane i kto musi ewentualnie dosłać?
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Tak mam juz wszystkie dane i postaram sie dzisiaj wyslac nagrody,
alexon

Ok, dziękuje(my) bardzo za odpowiedź :)
pozdrawiam serdecznie
alexon

stvoor pisze:Tak mam juz wszystkie dane i postaram sie dzisiaj wyslac nagrody,
Jak tam wysyłka ;)? Będą jakieś powiadomienia na maila :)?
alexon

wczoraj odebrałem przesyłkę z poczty :) wszystko ok