Szpital
Re: Szpital
Nic nie zmienialem - zarowno przyrost zdrowia leczonych jak i doswiadczenia leczacych jest ten sam - patrz tabela w pomocy.
jak jeszcze trochę zwiększysz otrzymwywane doświadczenie to ja nigdy ze szpitala w tej grze nie wyjdę:)
Kiedyś na starcie dostawało się 10% teraz 5%.
Admin mówił że nic się nie zmieniło.
Admin mówił że nic się nie zmieniło.
dlaczego gdy jako wolontariusz wyladuje w szpitalu anuluje mi uczestnictwo w kursie, robilam kurs jako lekarz i pomoglam jedemu uczestnikowi jako wolontariusz i anulowalo mi kurs, dlaczego po powrocie ze szpitala nie moge dokonczyc tego kursu? Powiedzmy robie kurs, wyladuje w szpitalu ale po wyjsciu ze szpitala ponownie wracam na kurs. Anulowalo mi kurs i nie zwrocilo mi kasy za kurs to niesprawiedliwe!!!
To nie ma nic do rzeczy, rozpoczety kurs trwa niezaleznie od tego czy jest sie w szpitalu czy nie, nie ma czegos takiego jak anulowanie kursu, albo wiec kurs nie zostal wogole rozpoczety, albo rozpoczela pani inny kurs, ktory normalnym biegiem sie skonczyl, ale nie byl to kurs lekarza stad nie widnial jako zakonczony.
A ja tak sobie myślę jakby tak np. opłacić prywatnego lekarza np. za 1500 $ i niech mnie leczy - tylko żeby leczył np. 2x szybciej niż w szpitalu.
Zamiast maksymalnie 40 min bylibyśmy tylko 20 min. No i odpada pomoc wolontariuszy.
Zamiast maksymalnie 40 min bylibyśmy tylko 20 min. No i odpada pomoc wolontariuszy.