ponownie energi
ponownie energi
Hej. a mam taka propozycje.
bo aktualnie energia rośnie powoli - no niech będzię
ale gdyby ustalić, że np: w nocy, gdy sie odpoczywa, rośnie szybciej? np: od 24 - 07 rano.
taka symulacja snu i regeneracji sił?
ktoś jest za takim pomysłem, czy to tylko głupie moje wymysły?
bo aktualnie energia rośnie powoli - no niech będzię
ale gdyby ustalić, że np: w nocy, gdy sie odpoczywa, rośnie szybciej? np: od 24 - 07 rano.
taka symulacja snu i regeneracji sił?
ktoś jest za takim pomysłem, czy to tylko głupie moje wymysły?
Re: ponownie energi
w zasadzie, to w ciągu doby możesz odnowić 24*12=288 punktów energii
we wspomnianym przez Ciebie okresie czasowym (24-7=> 7*12=84 punkty energii) wydaje mi się, ze odnowa punktów energii jest wystarczająca (przynajmniej na razie u mnie )
we wspomnianym przez Ciebie okresie czasowym (24-7=> 7*12=84 punkty energii) wydaje mi się, ze odnowa punktów energii jest wystarczająca (przynajmniej na razie u mnie )
Moim zdaniem energia mocno ogranicza szybki rozwój. Proponuję aby maksymalna energia i jej odnowa zwiększały się szybciej wraz ze wzrostem poziomu gracza albo można by też było wprowadzić jakiś mechanizm szybszej odnowy lub coś w tym stylu. Co wy na to?
było to już wałkowane tyle razy i w tylu różnych kombinacjach, że trudno zliczyć
niestety, Stvoor-ca jest niewzruszony ;(
niestety, Stvoor-ca jest niewzruszony ;(
ale na wzszych poziomach by sie to przydało.
tak samo jak etaty rosną, tak na duzych poziomach mogloby byc wiecej energi.
pracy brakuje, a ja majac energie, dałbym dużo etatów, bo mam działki tylko mam nieobsadzone stanowiska
tak samo jak etaty rosną, tak na duzych poziomach mogloby byc wiecej energi.
pracy brakuje, a ja majac energie, dałbym dużo etatów, bo mam działki tylko mam nieobsadzone stanowiska
Ewentualnie wprowadzic kupno energii za kase zarabiana w grze. Ale to juz jest sprawa do przemyslenia
Np 1 punkt energii kosztowalby 10 tys kasy. To jest oczywiscie tylko przyklad
Np 1 punkt energii kosztowalby 10 tys kasy. To jest oczywiscie tylko przyklad
hmm... czy ja wiem?
dla mnie by było lepiej zeby było jak z etatami.
Co ileś poziomow rośnie, a można zrobić szkolenie z "Obsługi grafiku" i rosło by jeszcze lepiej.
To by, moim zdaniem, ruszyło troche gospodarke, bo byłoby dużo więcej etatów... wiem po sobie
dla mnie by było lepiej zeby było jak z etatami.
Co ileś poziomow rośnie, a można zrobić szkolenie z "Obsługi grafiku" i rosło by jeszcze lepiej.
To by, moim zdaniem, ruszyło troche gospodarke, bo byłoby dużo więcej etatów... wiem po sobie
Kto powiedział, że dużo etatów to dobrze, etatów było za dużo stąd ostatnie zmiany w ilości jednoczesnych etatów, a gdyby nie to gra dalej byłaby sparaliżowana.
Więcej energii nie wchodzi w grę - teraz jest 288 na dobę, gdyby minimalnie zwiększyć czyli o 1 byłoby ... dwa razy tyle, a to moim zdaniem stanowczo za dużo. Zwiększanie zaś energii o 1.1 jest bez sensu.
Więcej energii nie wchodzi w grę - teraz jest 288 na dobę, gdyby minimalnie zwiększyć czyli o 1 byłoby ... dwa razy tyle, a to moim zdaniem stanowczo za dużo. Zwiększanie zaś energii o 1.1 jest bez sensu.