jak się ma to do tych prostych wyliczeń:
mam Developera- zatrudniam 3 pracowników płacąc im połowe tej kwoty a więć 104 $ na 2 godz co daje 312 $, w tym czasie mam zysk na turę ( przy premii zawodowej 16,35 %) 26 $- w ciągu 2 godz jest 12 tur co daje zysk:
12x26=312
mówiąc krótko wychodzi sie na 0 przy połowie kwoty granicy opłacalności ( jeszcze w dodatku z 16% premii zawodowej)
chcąc grać w ta grę trzeba spełnić 3 podstawowe rzeczy:
- nie wierzyć w to co pisze- samemu przeliczyć wszystko
- mieć cholernie dużo czasu by klikać co 5 min ( wtedy ma sie kasę z zawodów, odpowiednio w czasie wyleczyć sie , żeby przy zbiorach mieć większe doświadczenie itp)
- znać bugi w grze i je wykorzystywać- sorki ale nie wierze , że gracze mający 2- 3 dni przewagi w grze nade mną mają prawie 70 lvl i po 100-200 tyś kasy , przy niewiele większej licznie działek i szkoleń- ma nadzieję , ze nikogo nie uraziłem
nie rozumiem idei nagród- ranking jest jakoś dziwnie tworzony, zdaje się , że jednak kasa na koncie ma na niego największy wpływ- jestem w tyle za graczami mającymi o 10 lvl mniej , nie mówiąc o ilości szkoleń i czy posiadanych interesów (działek) - oj chyba to tylko na zasadzie reklamy
gra jako taka bardzo fajna , ale coś jest podejrzana