Zmiana w trakcie edycji
Zmiana w trakcie edycji
Chcialbym poinformowac o zmianie ktora bedzie miala miejsce w trakcie bieżącej edycji, dzisiaj, najdalej jutro.
Do zmiany skłania mnie fakt, ze do końca edycji pozostało 2 miesiące, a jej brak wypacza sens samej rozgrywki.
Zmiana bedzie polegała na uwarunkowaniu ilości jednoczesnych etatów w pracy w zawodzie od poziomu gracza.
Obecnie ilość jednoczesnych etatów wynosi 1 a po zrobieniu odpowiedniego szkolenia 2 i to jest max.
Po zmianie ilość etatów wyniesie
do 20 poziomu - 1
do 40 poziomu - 2
do 60 poziomu - 3
do 80 poziomu - 4
do 100 poziomu - 5
a z odpowiednim szkoleniem zwiekszy sie ilość etatów o 40% co daje
do 20 poziomu - 2
do 40 poziomu - 3
do 60 poziomu - 5
do 80 poziomu - 6
do 100 poziomu - 7
Zmiana wymuszona jest ogromnym nawisem ofert pracy, które winduja ceny i robia wiekszosc biznesow nieoplacalnymi.
/ 8 czerwca zostaly zmienione ilosci etatow po zrobieniu szkolenia
Do zmiany skłania mnie fakt, ze do końca edycji pozostało 2 miesiące, a jej brak wypacza sens samej rozgrywki.
Zmiana bedzie polegała na uwarunkowaniu ilości jednoczesnych etatów w pracy w zawodzie od poziomu gracza.
Obecnie ilość jednoczesnych etatów wynosi 1 a po zrobieniu odpowiedniego szkolenia 2 i to jest max.
Po zmianie ilość etatów wyniesie
do 20 poziomu - 1
do 40 poziomu - 2
do 60 poziomu - 3
do 80 poziomu - 4
do 100 poziomu - 5
a z odpowiednim szkoleniem zwiekszy sie ilość etatów o 40% co daje
do 20 poziomu - 2
do 40 poziomu - 3
do 60 poziomu - 5
do 80 poziomu - 6
do 100 poziomu - 7
Zmiana wymuszona jest ogromnym nawisem ofert pracy, które winduja ceny i robia wiekszosc biznesow nieoplacalnymi.
/ 8 czerwca zostaly zmienione ilosci etatow po zrobieniu szkolenia
Re: Zmiana w trakcie edycji
napisz kiedy to już wejdzie w życie
można by dorobić coś podobnego z energia, że np: od 50 levelu dochodzi +2, a od 100 +3 itp
można by dorobić coś podobnego z energia, że np: od 50 levelu dochodzi +2, a od 100 +3 itp
Zmiana została już wprowadzona.
mnie się też podoba... chociaż, zobaczymy co będzie jak się oferty skończą.
Ceny wynagrodzeń pójdą w dół, a co za tym idzie opłacalność biznesów pójdzie w górę. zobaczymy czy tak będzie
Ceny wynagrodzeń pójdą w dół, a co za tym idzie opłacalność biznesów pójdzie w górę. zobaczymy czy tak będzie
No i gra ruszy dla wszystkich do przodu z kopyta A co za tym idzie bedzie beda sie biznesy krecily i ludzie beda zadowoleni (mam nadzieje )
całe szczęście że nie pozbyłem się działek i stojących na nich straganów
już nie mogę się doczekać niższych pensji dla pracowników
już nie mogę się doczekać niższych pensji dla pracowników
ja niestety sie paru pozbyłem uznająć je za nieopłacalne.
Przyczyniło się do tego też zbyt mało energii do ich obsadzenia, ale koszty zatrudniania były główną przyczyną...
eh... szkoda ze nie poczekałem, tak ja Ty
Przyczyniło się do tego też zbyt mało energii do ich obsadzenia, ale koszty zatrudniania były główną przyczyną...
eh... szkoda ze nie poczekałem, tak ja Ty
Ja właśnie zauważyłam opis tej zmiany w grze i miałam pytać o co chodzi
Mówisz, że zmiana już wprowadzona, a u mnie nie działa. Mam 40 poziom, zrobione odpowiednie szkolenie, a mogę pracować na 2 etatach jak to było do tej pory.
Mówisz, że zmiana już wprowadzona, a u mnie nie działa. Mam 40 poziom, zrobione odpowiednie szkolenie, a mogę pracować na 2 etatach jak to było do tej pory.