A ile energi ci sciaga za prace w jednej turze?dianuska pisze:Ja właśnie zauważyłam opis tej zmiany w grze i miałam pytać o co chodzi
Mówisz, że zmiana już wprowadzona, a u mnie nie działa. Mam 40 poziom, zrobione odpowiednie szkolenie, a mogę pracować na 2 etatach jak to było do tej pory.
Zmiana w trakcie edycji
Re: Zmiana w trakcie edycji
tomi28pl nie ściąga mi energii wcale jeśli pracuję w zawodzie.. Jakoś wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, to chyba błąd jest
chodzi o % zdrowia
praca na jednym etacie zabiera 5%, na 2 - 10%, itd
praca na jednym etacie zabiera 5%, na 2 - 10%, itd
taki mały bug:
jak są w najlepiej płatnej pracy 2 etaty wolne, to domyślnie ide tylko do tych dwóch, a nie to 5 innych mniej płatnych
jak są w najlepiej płatnej pracy 2 etaty wolne, to domyślnie ide tylko do tych dwóch, a nie to 5 innych mniej płatnych
Jeśli chodzi o % zdrowia to ściąga dobrze
U mnie 7 (etatów) i ściąga 35 % zdrowia czyli tak jak według skryptu 5 % za etat
U mnie 7 (etatów) i ściąga 35 % zdrowia czyli tak jak według skryptu 5 % za etat
No i stało się.
Stało się to z czego słynęła poprzednia edycja.Zmiany w trakcie gry.
Czyli wolny rynek wie gorzej.
Człowiek dostaje 1 energię co 5 min. i może zjechać z tą siłą do 7 kopalń na szychtę.
Do tego jest jeszcze odwrotnie.Ten na pierwszym poziomie,który chętnie zatyrałby się,żeby zdobyć pierwszą
działkę nie może.Ten co ma 22 działki ma to zostawić i bujać się między szpitalem a pracą u kogoś no bo pracować u siebie nie może.Ciekawe.
A niechby praca była po 5 tys.Zawsze jest granica gdzie wolny rynek zawraca.
Że niektórym "topowcom" taka zmiana odpowiada to normalne ale nierynkowe.
Praca po dolarze za parę godzin to będzie lepsze ?
Brak energii i brak pracy.
Źle to się skończy a kolejne ratunkowe zmiany już wiszą niestety w powietrzu.
Komu to przeszkadzało ?
Stało się to z czego słynęła poprzednia edycja.Zmiany w trakcie gry.
Czyli wolny rynek wie gorzej.
Człowiek dostaje 1 energię co 5 min. i może zjechać z tą siłą do 7 kopalń na szychtę.
Do tego jest jeszcze odwrotnie.Ten na pierwszym poziomie,który chętnie zatyrałby się,żeby zdobyć pierwszą
działkę nie może.Ten co ma 22 działki ma to zostawić i bujać się między szpitalem a pracą u kogoś no bo pracować u siebie nie może.Ciekawe.
A niechby praca była po 5 tys.Zawsze jest granica gdzie wolny rynek zawraca.
Że niektórym "topowcom" taka zmiana odpowiada to normalne ale nierynkowe.
Praca po dolarze za parę godzin to będzie lepsze ?
Brak energii i brak pracy.
Źle to się skończy a kolejne ratunkowe zmiany już wiszą niestety w powietrzu.
Komu to przeszkadzało ?
Mam 41 poziom i już 4 etaty na turę, czyli chyba w opisie tej zmiany w grze jest błąd:
Możesz pracować na kilku etatach jednocześnie, a ich ilość zależy od Twojego poziomu gracza - do 19 poziomu włącznie 1 etat, pomiędzy 20, a 39 poziomem 2 etaty itd aż do maksymalnie 5 etatów powyżej 79 poziomu. Odpowiednie szkolenie może zwiększyć ilość jednoczesnych etatów o 40%.
Możesz pracować na kilku etatach jednocześnie, a ich ilość zależy od Twojego poziomu gracza - do 19 poziomu włącznie 1 etat, pomiędzy 20, a 39 poziomem 2 etaty itd aż do maksymalnie 5 etatów powyżej 79 poziomu. Odpowiednie szkolenie może zwiększyć ilość jednoczesnych etatów o 40%.
3 etaty + 40% = 4.2 etatu czyli 4 etaty o jakim bledzie mowa?
ojejku, chodziło mi o poziom,
miałam poziom 40 mogłam pracować na 2óch etatach
poziom 41 mogę pracować na 4 etatach
z opisu w grze wnioskuję, że pracować na dwóch etatach (bez szkolenia) można mając poziom 20-39, a chyba to jest 21-40
czy coś źle piszę lub rozumiem?
miałam poziom 40 mogłam pracować na 2óch etatach
poziom 41 mogę pracować na 4 etatach
z opisu w grze wnioskuję, że pracować na dwóch etatach (bez szkolenia) można mając poziom 20-39, a chyba to jest 21-40
czy coś źle piszę lub rozumiem?