chicony
Re: chicony
Jak byś myślał ekonomicznie też pewnie byś zarobił tyle co ja . nie musisz odrazu sie doszukiwać na forum kulturą ludzką jest to , że sie nie wchodzi w sprawy drugiego człowieka
po 2 weź pod uwage moje częste logowania do tej gry, i nie w kilka godzin tylko trochę czasu mi na to zeszło
pozdrawiam
Chicony
po 2 weź pod uwage moje częste logowania do tej gry, i nie w kilka godzin tylko trochę czasu mi na to zeszło
pozdrawiam
Chicony
Moim zdaniem jesteś zwykłym cziterem bo jest niemożliwe żeby jakiś gracz zarabiał 300 tyś na turę
Pamiętaj chłopcze/dziewczyno jeżeli chcesz coś osiągnąć to dąż do tego nie łamiąc prawa. A po 2 nie znasz mnie więc dlaczego odrazu to nie możliwe, że osiągnąłem ! Ty również tu grasz i masz taką szanse
[pozdrawiam
Chicony
[pozdrawiam
Chicony
Tura trwa 5 minut.Wiec jak mozesz miec 300 tysiecy w 5 minut jak ja mam max 5 tysiecy kasy na ture ???
Raczej to jest nierealne prawda? Stvoor mozesz sprawdzic gracza?
Raczej to jest nierealne prawda? Stvoor mozesz sprawdzic gracza?
Nie będę się z tobą kłócił admin cię sprawdzi i zobaczymy czy wszystko robiłeś uczciwie
Otóż Pozwólcie panowie , że się wypowiem, jako Licencjonowany rolnik W prawdziwym życiu. Gracz o nazwie Chicony to moj uczen , doi krowy mi czasami na pastwiskach i zarabia wiecej od inncyh bo ma zwinne dłonie , wiec dlaczego w jakiejś głupiej przeglądarce ma szybko nie zarabiać. Pamietajcie Chicony Uczy SIE ODE MNIE
jak cos to pisac 723753656 Naucze was wszystkiego :*
jak cos to pisac 723753656 Naucze was wszystkiego :*
Niech sprawdza , nie moja wina , ze masz na ture koleś 5 tyś boisz sie , ze Cie dogonie w rankingu .
ja robiłęm wszystko legalnie. Wiadomo Polska to Polska .
Zycie na co dzień wśród polaków pokazuje, jakimi wrednymi i głupimi ludźmi jesteśmy ,to nienawiść, zazdrość, fałszywość , zacofanie i głupota nasza do drugiego człowieka w pracy, na ulicy , za granica, do sąsiada do przyjaciela, .... itd, dlaczego w rozwiniętych krajach takich zjawisk się nie widzi ?
Zainwestuj w hodowle tylko wam podpowiem
pozdrawiam
Chicony
@up
hahahahah
ja robiłęm wszystko legalnie. Wiadomo Polska to Polska .
Zycie na co dzień wśród polaków pokazuje, jakimi wrednymi i głupimi ludźmi jesteśmy ,to nienawiść, zazdrość, fałszywość , zacofanie i głupota nasza do drugiego człowieka w pracy, na ulicy , za granica, do sąsiada do przyjaciela, .... itd, dlaczego w rozwiniętych krajach takich zjawisk się nie widzi ?
Zainwestuj w hodowle tylko wam podpowiem
pozdrawiam
Chicony
@up
hahahahah