chicony

chicony

Re: chicony

Nieprzeczytany post autor: chicony »

A teraz Panowie i Panie zobaczcie !

przesłanie od "Stvoora"

kupuj towary gdy są tanie i sprzedawaj, gdy są drogie lub przetwarzaj je na inne towary, których ceny są wysokie
pozdrawiam
Chicony
chicony

kupuj towary gdy są tanie i sprzedawaj, gdy są drogie lub przetwarzaj je na inne towary, których ceny są wysokie

przesłanie
na stronie głównej napisal 'Admin"
Stvoor

pozdrawiam
Chicony
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

oki obadamy jak stvoor sprawdzi logi.
tomi28pl

chicony pisze:Niech sprawdza , nie moja wina , ze masz na ture koleś 5 tyś boisz sie , ze Cie dogonie w rankingu .
ja robiłęm wszystko legalnie. Wiadomo Polska to Polska .
Zycie na co dzień wśród polaków pokazuje, jakimi wrednymi i głupimi ludźmi jesteśmy ,to nienawiść, zazdrość, fałszywość , zacofanie i głupota nasza do drugiego człowieka w pracy, na ulicy , za granica, do sąsiada do przyjaciela, .... itd, dlaczego w rozwiniętych krajach takich zjawisk się nie widzi ?
Zainwestuj w hodowle tylko wam podpowiem

pozdrawiam
Chicony

@up
hahahahah
Akurat tego sie nie boimy n00bie bo to ci sie nie uda i tak by nas dogonic :).Cziterow i kanciarzy trzeba tepic niestety,a jak wiadomo w kazdej grze sie taki znajdzie.No i niestety tutaj tez sie taki pojawil jak ty.
chicony

wtf?
piobabi

Nieprzeczytany post autor: piobabi »

No chyba było coś nie tak, bo pieniążki koledze wyparowały.
tomi28pl

No z tego co widze to kolega chyba kredytu nie splacal i go komornik dopadl ze ma na minus :)
chicony

Co Ten kurwa stvoor plebs odjebał?
chicony

Nie rozumiem , zakupiłem bardzo dużo pomidorów i sprzedawałem pozniej po konkurencyjnej cenie
albo mam inny pomysł o co tu chodzi :D
Stvoor się chyba pomylił :D do kogo miał iśc przelew;]]

Nie grajcie tutaj tak wam powiem szkoda czasu , nagród i tak nie wygracie , nabijacie dla typa kase , Stvoor przelał mi ok 17 mln pomidorków które pozniej na jedną ture sprzedawałem po 55555 za kwote ok 5$ , przyczym zbijłem cene na całej giełdzie towarowej a teraz Stvoor się obraził , bo zazdrosni tego czynu Polacy węszyli o co tutaj chodzi?! :D

także Panowie powodzenia , życze ułożenia sobie życia w realnym życiu :D
haaa;p

siemanko

chiconyyyyyyy ;)
chicony

dojebawszy i zjebawszy
siemanko ;**