chicony
Re: chicony
Proponuje sprawdzic wszystkich z czoluwki to sie dowiemy kto ma jeszcze za uszami
też tak myślałem ale z tego co czytałem z powyższej sytuacji to straciłem trochę zaufania do stvoora
jeszcze zobaczymy co stvoor napiszę na swoją obronę
PS. jakby co to stvoor możesz też mi podesłać trochę pomidorów na pewną się przydadzą
jeszcze zobaczymy co stvoor napiszę na swoją obronę
PS. jakby co to stvoor możesz też mi podesłać trochę pomidorów na pewną się przydadzą
Widzisz
Admin ma nie ograniczone mozliwosci sprzedał się za doładowanie za 2 x po 5zl do orange
17mln pomidorków w moim magazynie to nie problem dla admina przy czym magazyn miałem rozbudowany do poziomu 3
pozdrawiam
i zycze dobrej przygody z ta grą )
Chicony hahaha ;**
hapaaajcie nagrodyy ! pazerki moje hahah
Admin ma nie ograniczone mozliwosci sprzedał się za doładowanie za 2 x po 5zl do orange
17mln pomidorków w moim magazynie to nie problem dla admina przy czym magazyn miałem rozbudowany do poziomu 3
pozdrawiam
i zycze dobrej przygody z ta grą )
Chicony hahaha ;**
hapaaajcie nagrodyy ! pazerki moje hahah
Panu juz dziekujemy, w przypadku znalezienia buga nalezy go zglosic, a nie z niego korzystac.
PS. Mam abonament i nie w Orange wiec kombinuj dalej pieniaczu
PS. Mam abonament i nie w Orange wiec kombinuj dalej pieniaczu
Ciekawe co bym miał za buga?
nie uwierzył byś a po 2 skasowal byś i byś miał daleko w dupie
więc co pierdolisz za farmazony taka prawda
pozdrawiam Chicony
nie uwierzył byś a po 2 skasowal byś i byś miał daleko w dupie
więc co pierdolisz za farmazony taka prawda
pozdrawiam Chicony
Spokojnie grałbyś dalej, nie wiem jak mogłeś myśleć, że sprawa nie wyjdzie na jawchicony pisze:Ciekawe co bym miał za buga?
Na szczęście bilans mówi wszystko, był gracz, który też dostał miliardy towaru, ale sprzedał kilkaset, jego konto zostało skorygowane o kwote sprzedaży i nadal gra - podobnie byłoby u Ciebie. Ty jednak zdecydowałeś się wykorzystać błąd w grze na ogromną skalę a teraz się burzysz. Regulamin się wypowiada jasno w tej kwestii - ja nie zablokowałem tych kont tylko skorygowałem stan konta o nienależną kwotę.nie uwierzył byś a po 2 skasowal byś i byś miał daleko w dupie
Moje zdanie mozesz miec w dupie ale myśle , ze szanując innych ludzi za to , że zgłoszą Ci pewną nie jasność w grze powinieneś podarować jakies bonusy czy coś a nie poprostu to korygować i miec wyjebane
Bo to myśle z 20% twoja wina , że takie bugi wychodzą na światło dzienne
To w 100% moja wina, że taki bug zaistniał, bo to ja tworzę tę grę i odpowiadam za wszystkie błędy.
To, że wyszedł na światło dzienne to bardzo dobra informacja, bo będzie można go poprawić.
I nie mów o szacunku do innych ludzi, bo kosztem innych graczy korzystałeś z buga, który niewykryty mógłby spowodować, że pozbawisz nagrody kogoś kto na nią w pełni zasłużył. Ja kasę na nagrody wyjąłem z własnej kieszeni.
To, że wyszedł na światło dzienne to bardzo dobra informacja, bo będzie można go poprawić.
I nie mów o szacunku do innych ludzi, bo kosztem innych graczy korzystałeś z buga, który niewykryty mógłby spowodować, że pozbawisz nagrody kogoś kto na nią w pełni zasłużył. Ja kasę na nagrody wyjąłem z własnej kieszeni.
sorry stvoor że przez chwile w ciebie zwątpiłem a ty cziterze nie ładnie tak kłamać