No można tak powiedzieć , że z własnej ale chyba tylko my we dwóch się troche znamy w tych tematach.
No to możliwe , że w 100% jeżeli to Ty napisałeś skrypt do tej gry chociaż w sumie wątpie aczkolwiek jest to bardzo możliwe
;P
ale widzisz gdybyś w regulaminie napisał ,że jeżeli ktoś odkryje jakiegoś buga otrzyma nagrode czy whatever to wtedy wiele ludzi by Ci zgłaszało ja równie dobrze chciałem to przetestować bo równie dobrze mogłem sprzedawać po 100tyś pomidorków na dzien i nikt by nie mial o tym zielonego pojęcia . Tak pewnie robi paru twoich kolegów grających tutaj ale ja już nie wnikam tylko poprostu mówie:D z reguły zawsze lubie pierdolić smuty
ha
to równie dobrze mogłeś mi zmniejszyc liczbe posiadanej gotówki i liczbe działek a nie odrazu wyjebac na minus ok. 1mln ha
ale to juz nie będe wnikał pewnie mokro miałes jak zobaczyles w jakim czasie się dorobiłem na tej smiesznej gierce i myszka się obślizgneła btw. sorry jeżeli Cie obraziłem
Pozdrawiam i Szanuje użytkowników
Chicony
chicony
Re: chicony
Tylko jestem ciekaw , czy tylko mi tak się zrobiło z tymi pomidorkami? haaa <rofl>
Re: chicony
Także zjac'owi i on też spadł na minus, był jeszcze jeden user, ale prawie nie sprzedawał tego więc skończyło się na korekcie stanu konta, ale o jakieś drobne.
Generalnie bug zainstał w tym samym momencie na wszystkich trzech kontach - wczoraj poznym wieczorem gdy miały miejsce jakieś problemy z serwerem więc to nie kwestia bledu softu tylko problemow z dostepem do bazy danych.
Jak zajrzysz do dzialu bledów i usterek zobaczysz jak wiele bledow zglaszaja ludzie nie oczekujac nic w zamian, a tylko dlatego, ze chca aby gra była lepsza. Ja to odbieram jako wdziecznosc za udundowanie nagrod chociaz za czasow gdy nagrod nie bylo takze wielu z nich zglaszalo bledy za co oczywiscie jestem bardzo wdzieczny.
W kazdym razie szkoda, ze byl bug, szkoda, ze ktos go wykorzystywal, szkoda, ze traci przez to szanse na granie dalej
Generalnie bug zainstał w tym samym momencie na wszystkich trzech kontach - wczoraj poznym wieczorem gdy miały miejsce jakieś problemy z serwerem więc to nie kwestia bledu softu tylko problemow z dostepem do bazy danych.
Jak zajrzysz do dzialu bledów i usterek zobaczysz jak wiele bledow zglaszaja ludzie nie oczekujac nic w zamian, a tylko dlatego, ze chca aby gra była lepsza. Ja to odbieram jako wdziecznosc za udundowanie nagrod chociaz za czasow gdy nagrod nie bylo takze wielu z nich zglaszalo bledy za co oczywiscie jestem bardzo wdzieczny.
W kazdym razie szkoda, ze byl bug, szkoda, ze ktos go wykorzystywal, szkoda, ze traci przez to szanse na granie dalej