błędy w szkoleniach
błędy w szkoleniach
Zrobiłam 6 szkoleń,a mam wpisane w komunikatach tylko 2 ,a do tego wszystkiego pierwsze szkolenie jakie zrobiłam to był kurs szybkiego uczenia się po którym powinnam mieć tańsze szkolenia,więc straciłam sporo kasy,a na dodatek nie mogę podjąć pracy w wyuczonych zawodach
Re: błędy w szkoleniach
ja mam lepiej skończyłem zamiast wykładowcy (właściciel) cukrownik(inżynier) ;] a chciałem zauważyć że nie mam nawet przetwórstwa ogólnego;]
Czy ktoś poprawia te błędy zrobiłam kurs wykładowcy i w tym zawodzie jest praca,ale ja jej nie mogę wykonać
przeloguj się to powinno załatwić sprawę bo chyba gra tylko raz pobiera dane z bazy dotyczace szkoleń mi tak zadziałało z tym szkoleniem na wykładowcę;]
Poprawiłem blad w szkoleniach, mam nadzieje, ze nie bedzie juz wystepowal.
Musze jeszcze poprawic anomalie ktore pojawily sie na kontach niektorych z Was.
Prosze te osoby, aby pisaly do mnie na maila admin (malpka) e-conomica.pl
kompleksowo problem na wszystkich kontach postaram sie rozwiazac jutro.
Musze jeszcze poprawic anomalie ktore pojawily sie na kontach niektorych z Was.
Prosze te osoby, aby pisaly do mnie na maila admin (malpka) e-conomica.pl
kompleksowo problem na wszystkich kontach postaram sie rozwiazac jutro.
To super,bo ja robię kolejne szkolenie z sadownictwa i mam nadzieję że będę miała uprawnienia
Szkoda tylko że mnie nadal nie zalicza szkoleń, nie mogę nawet zabudować działki bo wymagane jest ukończenie sadownictwa,a ja ukończyłam takie szkolenie po rzekomym poprawieniu tego błędu
nadal błąd w szkoleniach, tak jak u "DAGI" zniknął mi kurs obniżający koszta szkoleń, wyświetla mi szkolenie "wykładowca" bez ukończenie kursu "usługi", poprawcie to proszę!!!