znikająca kasa i doświadczenie
Re: znikająca kasa i doświadczenie
Mam 36 lat i do twojej wiadomosci. Jestem na wozku inwalidzkim z zawodu elektryk.Siedze w domu i gram caly czas gdyz takich jak ja za bardzo nie chca zatrudniac gdziekolwiek.
Jeśli taka jest prawda, to bardzo Ci współczuję. Jesteśmy więc równolatkami co wcale nie znaczy, że zgadzam się z Twoimi teoriami (np. wpływ premii zawodowej na doświadczenie). Nie zarzucam Ci wcale, że masz więcej punktów ode mnie, moje pytanie dotyczyło podejrzenia występowania jakiegoś błędu w działaniu gry.
Ja niestety nie mam tyle czasu ile bym chciał, praca zawodowa na różne zmiany, dzieci, dom itp. Nie powiem gram dużo, tak bezwładnie sobie klikam, ale bardzo irytuje mnie notoryczne ignorowanie moich pytań przez administrację gry. To coraz bardzie zniechęca mnie do grania.
Ja niestety nie mam tyle czasu ile bym chciał, praca zawodowa na różne zmiany, dzieci, dom itp. Nie powiem gram dużo, tak bezwładnie sobie klikam, ale bardzo irytuje mnie notoryczne ignorowanie moich pytań przez administrację gry. To coraz bardzie zniechęca mnie do grania.
Staram sie byc uczciwy i kazdy blad jaki znajde w grze zglaszam odrazu :)Dokup sobie 2 dzialki a sam zobaczysz o ile procent doswiadczenia bedzie ci szlo w gore.Oczywiscie nie pracujac w zawodzie by miec 100 % zdrowia caly czas.
Stfurca dalej kradnie mi kasę i doświadczenie. Nie jest to fair, nie jest fair jego ignorancja, będę grał dalej aby nie dać mu satysfakcji.
Dziwi mnie jednak milczenie w tym temacie innych graczy. Myślicie, że jak nie będziecie go wielbić to da Wam, a nie zabierze? Myślicie, że otrzymacie jego błogosławieństwo bez darów "na tacę" jego ego??
MYLICIE SIĘ!
Dziwi mnie jednak milczenie w tym temacie innych graczy. Myślicie, że jak nie będziecie go wielbić to da Wam, a nie zabierze? Myślicie, że otrzymacie jego błogosławieństwo bez darów "na tacę" jego ego??
MYLICIE SIĘ!
Nie wiem dlaczego znika Ci kasa i doswiadczenie (i tylko Tobie), pasuje Ci ta odpowiedz?!?
I umiesc sobie taka odpowiedz wszedzie tam gdzie mojej odpowiedzi oczekujesz a jej nie ma.
Przykładam sie jak moge, a jezeli cos dalej nie dziala jak powinno to wynika z tego ze nie moge znalezc powodu.
I zmien ton, bo poki mi nie placisz nie oczekuj ze ma byc zrobione kiedy tylko tupniesz nozkami.
Ja robie co moge.
I umiesc sobie taka odpowiedz wszedzie tam gdzie mojej odpowiedzi oczekujesz a jej nie ma.
Przykładam sie jak moge, a jezeli cos dalej nie dziala jak powinno to wynika z tego ze nie moge znalezc powodu.
I zmien ton, bo poki mi nie placisz nie oczekuj ze ma byc zrobione kiedy tylko tupniesz nozkami.
Ja robie co moge.
Mi tez zniknela kasa nie duzo bo 40 tys ale doslownie na moich oczach a w bilansie Nic nie pisze