Do tomiego28.pl

lionheart

Do tomiego28.pl

Nieprzeczytany post autor: lionheart »

Jeżeli zatrzymanie przyrostu doświadczenia zostało zatrzymane przez admina to jest to poprawna próba częściowego
naprawienia totalnego błędu 7 etatów.
Economica to gra komputerowa.Przeciwnikiem gry jest gracz.Gracz szuka słabych punktów gry czy to Worcraft czy
Economica. Ty zrobiłeś to najlepiej,chwała Ci za to.Już wygrałeś i przestań protestować.
Wszyscy wiedzą,że jeżeli pozostaną te reguły skończysz na 1000 poziomie z zakończonymi wszystkimi kursami.

Spróbuj sobie jednak wyobrazić gracza,który miał taką koncepcję :
Stworzę biznes handlowy z pięcioma produktami cukier coś z sadu,coś z pola.
Zaczął budowę od inwestowania pieniędzy w rozbudowę wszystkich magazynów - głównego i w uprawach.
Zainwestował w to pierwsze 300 - 400 tys..Musiał bo nie ma energii na przerzucanie towarów.
Kolejne dziesiątki tysięcy w rozbudowę upraw.Ponieważ za tą morderczą pracę nie przewiduje się nawet 1% doświadczenia był nadal w 5 levelu. W tym czasie kilka nic nie robiących szpitali było już w 80.
Wtedy dobito robola 7 etatów,ale on to z nadzieją przetrzymał.Zaczął klepać premie zawodowe równo - trochę na polu,trochę w sadzie i gastronomii.Wyklikał jak małpa po 200 przez tydzień - szpital miał już 600.
Zmęczony robol potrzebował 60 pracowników więc nastawił budzik na 5 godzin.
Ruszył ale nie wiedział,że ruszyło tez 20 szpitali.
Poszedł biedny ale zadowolony ze swojej pracy zrobić sobie herbatę,wraca - przyrost doświadczenia 0% a szpitale
15 leveli wyżej.
Tomi28.pl nie protestuj.
Nie wypada.
lionheart

Re: Do tomiego28.pl

Nieprzeczytany post autor: lionheart »

Popełniłem błąd.Pracuś wyklikał po 30% premii bo był w 5 levelu.Co do szpitala się zgadza.
tomi28pl

Re: Do tomiego28.pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

Hehe :) Ja nie protestuje jakbys nie zauwazyl tylko pytalem sie czy to blad:) Bo wzmianki o max poziomach nigdzie nie widzialem.Jesli tak ma byc to widocznie tak musi byc ze max 255 jest :)A tak wogole to wystarczylo wyslac mi wiadomosc :)