pobicie

dianuska

pobicie

Nieprzeczytany post autor: dianuska »

Czy jest jakaś możliwość, żeby się dowiedzieć kto zleca pobicia? :) Jeśli nie ma, to czy jest szansa, żeby wprowadzić taki rodzaj powiadomień? Chciałabym wiedzieć kto mnie wysyła do szpitala i móc się zemścić ;)
zjac

Re: pobicie

Nieprzeczytany post autor: zjac »

Ja natomiast jestem ciekaw dlaczego nie rośnie doświadczenie za pobicia - przecież kolejne bójki powodują,że lepiej się bijesz....
aina78

Nieprzeczytany post autor: aina78 »

tez bym chciala wiedziec kto mnie okrada....
donshotta

Nieprzeczytany post autor: donshotta »

Mogłoby to wyglądać tak, że ktoś nas okradł lub pobił i pojawia się opcja w półświatku "użyj kontaktów", albo "wynajmij szpiega" - zależnie od lvl kogoś kto nas napadł płacimy coraz więcej np 1000*lvl.napastnika, powiedzmy, że po 10 turach pojawia się informacja kto się na nas uwziął :)
dianuska

Nieprzeczytany post autor: dianuska »

Ja tam bym wolała, żeby było powiadomienie od razu, nawet w bilansie, "zostałeś okradziony przez gracza xxx, straciłeś xxx"
Albo w półświatku powiadomienia o kradzieżach, pobiciach i fajnie też jakby było wiadomo o nieudanych próbach. Prosimy :)
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

Stvoor - dołączam się do prośby dianusi
możnaby się wówczas skrzyknąć i zaproponować nagrodę dla odważnego, który odwiedzi atakującego.

uważam bowiem, że powinna to być gra ekonomiczna (do tej pory taka była), a nie gra z elementami ekonomii
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

To gra ekonomiczna z elementami półświatka ;)

Bez sensu, gdy ktoś Cię okradnie żeby było wiadomo kto to, w końcu napada anonimowo.
Ewentualnie w komunikatach w przypadku niepowodzenia mogło by pojawić się info w postaci

xxx próbował Cię okraść, ale poszedł do więzienia

ale podkreślam - tylko w przypadku niepowodzenia.