COś nieTAK ze szkoleniami

zjac

COś nieTAK ze szkoleniami

Nieprzeczytany post autor: zjac »

Stvoo - gdzies kolo południa czołówka miała podobna ilosc szkolen - nie pamietam, moze jedna osoba miala wicej niż 8 lub 9
Nagle mamy tak:
methcat (6) 13
domin369 (2) 11

WTF ???

I methcat nie mow,ze grasz FAIR
donshotta

Re: COś nieTAK ze szkoleniami

Nieprzeczytany post autor: donshotta »

ZJAC Ty bez kitu powinieneś zostać policjantem ^^,

Była już mowa o tym, że kursy nie są prawidłowo naliczane (chodzi o czas) bo niewiadomo dokładnie z jakiego powodu ale kurs np trwający 9h kończy się po jednej turze.
zjac

Jestem "P" ;)
A tak naprawde, to sądze, że KTOS opanował w jaki sposób tak się dzieje... :)
methcat

Nieprzeczytany post autor: methcat »

Pisaliśmy już o tym, ty masz 10 szkoleń więc to też nie jest możliwe, więc tak samo mogę Cię oskarżyć o to że oszukujesz i co teraz powiesz ?
zjac

methcat pisze:Pisaliśmy już o tym, ty masz 10 szkoleń więc to też nie jest możliwe, więc tak samo mogę Cię oskarżyć o to że oszukujesz i co teraz powiesz ?
10 to nie 13... Poza tym ja nie zauwazylem skrócenia czasu
I co teraz?
methcat

Skoro założyłeś temat to znaczy że zauważyłeś że coś jest nie tak, ja też to zauważyłem i pisałem o tym na czacie i 2 razy na forum, ale skoro admin jeszcze nie zareagował to mam nie grać? Na tym chyba WSZYSCY korzystają, bo tak to miałbym znaczną przewagę a te 3 więcej może wynikać po prostu z większej ilości pkt poświęconych na szkolenie czy też kasy. Tak że skoro to przyśpiesza rozwój wszystkich to nie czuje się przestępcą;)
methcat

Dodam jeszcze że postąpiłem zgodnie z regulaminem i starałem się poinformować admina o błędzie(z resztą nie tylko ja). Natomiast ty prawdopodobnie łamiesz regulamin, lub jesteś na granicy tego czynu, bo w kolejnym temacie mnie gnębisz i oskarżasz o oszustwo, na podstawie tego że sobie lepiej radze od ciebie.
zjac

Spokojnie, nie denerwuj się, skoro grasz czysto
Po prostu widze ze cos nie tak i wskazuje na forum, ze według mnie coś nie teges
methcat

Dobrze że wskazujesz, ale przy okazji nie musisz mnie oskarżać, poza tym jakbyś dobrze patrzył to było to już 2 razy na forum.
Jak na razie myślę że temat zamknięty do czasu aż admin coś z tym zrobi.
zjac

ZAMKNIETY - gramy