kradziez i konto ujemne?
kradziez i konto ujemne?
Witam!
Jak mozna byc okradanym i nie majac prawie nic na koncie i pozniej miec saldo ujemne? cos mi tu nie gra i jak tak dalej bedzie nie widze sensu grac dalej....
-$319.72 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $319.72 -
-$479.58 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $479.58 -
-$2877.5 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $2877.5 -
-$4316.25 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $4316.25 -
-$5755 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $5755
Czegos tu nie rozumiem, prosze zerknac na moje konto...
pozdro
Jak mozna byc okradanym i nie majac prawie nic na koncie i pozniej miec saldo ujemne? cos mi tu nie gra i jak tak dalej bedzie nie widze sensu grac dalej....
-$319.72 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $319.72 -
-$479.58 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $479.58 -
-$4316.25 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $4316.25 -
-$5755 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $5755
Czegos tu nie rozumiem, prosze zerknac na moje konto...
pozdro
Re: kradziez i konto ujemne?
Druga kradzież to nawet moja sprawka
Ale do rzeczy: miałem to samo i mniej więcej w podobnym okresie co Aina. Skąd na przykład u mnie wzięło się -36 tys gdy w rankingu miałem +42 tys i chyba z kwot o tej podstawie byłem okradany!
Admina czeka chyba sporo pracy
Ale do rzeczy: miałem to samo i mniej więcej w podobnym okresie co Aina. Skąd na przykład u mnie wzięło się -36 tys gdy w rankingu miałem +42 tys i chyba z kwot o tej podstawie byłem okradany!
Admina czeka chyba sporo pracy
2011-10-13 20:12 -$4724.69 Zostałeś/aś okradziony/a i straciłeś/aś $4724.69
kaladon
Stan konta:
$-2286.91
Ciekawe, jak można okraść człowieka tak, że ma ujemne konto... kredyt na mnie wziął???
kaladon
Stan konta:
$-2286.91
Ciekawe, jak można okraść człowieka tak, że ma ujemne konto... kredyt na mnie wziął???
A ja bym chciał się upewnić jak wygląda kradzież, gdy zamówimy coś na giełdzie. Przy zamówieniu nasze pieniądze są pobierane z konta celem zabezpieczenia trasakcji. W takim razie dlaczego w rankingu jest umieszczana cała suma razem z kwotą pobraną na zamówienie, a także dlaczego możemy być okradani z tej kwoty? Trochę to jest nielogiczne. Jak ktoś może mnie okraść z czegoś co już zainwestowałem? Mam tu na myśli inwestycje w sztabki złota po zaniżonych kursach. Byłoby miło ujrzeć zmiany w tym zakresie.
błędnie pokazuje informacje o stanie konta...
* - informacje o stanie konta są opóźnione w stosunku do stanu bieżącego o jedną turę
u mnie pisze że mam 27 tysięcy na ręku a tymczasem ja już wrzuciłam kasę w rozbudowę magazynów i mam raptem 1000 od 3 tur... więc tu coś nie abla...
* - informacje o stanie konta są opóźnione w stosunku do stanu bieżącego o jedną turę
u mnie pisze że mam 27 tysięcy na ręku a tymczasem ja już wrzuciłam kasę w rozbudowę magazynów i mam raptem 1000 od 3 tur... więc tu coś nie abla...
http://insighthq.pl/images/konto.png proszę tu mam screena z ekranu.. co innego pokazuje w rankingu graczy a co innego jest w rzeczywistości na ręku...stąd wychodzi konto ujemne
!!!
ze strony półświatka:
ze strony półświatka:
!!!W przypadku powodzenia gracz atakowany traci na Twoją rzecz pewną część gotówki, którą posiadał na koncie, przy czym do gotówki posiadanej na koncie zaliczają się środki zablokowane w postaci zleceń kupna na giełdzie.
O tego nie zauważyłam...
ale za to coś tu nie jest dobrze, bo...
chrobry23 (5) 25000... osobiście go okradałam ...
2011-10-14 11:25 +$16.06 Okradłeś/aś gracza chrobry23 na kwotę $16.06
bo na koncie tak naprawdę miała nie więcej niż 100 dolców... po 3 turach nadal koleś mia 25 tysięcy... w rankingu oczywiście...
ale za to coś tu nie jest dobrze, bo...
chrobry23 (5) 25000... osobiście go okradałam ...
2011-10-14 11:25 +$16.06 Okradłeś/aś gracza chrobry23 na kwotę $16.06
bo na koncie tak naprawdę miała nie więcej niż 100 dolców... po 3 turach nadal koleś mia 25 tysięcy... w rankingu oczywiście...
Poprawione.
Wkrótce wprowadzone zostaną zmiany w ochronie pozwalające na utrzymywanie wysokich kwot na koncie co będzie jednak wymagało zatrudniania większych ilości ochroniarzy.
Wkrótce wprowadzone zostaną zmiany w ochronie pozwalające na utrzymywanie wysokich kwot na koncie co będzie jednak wymagało zatrudniania większych ilości ochroniarzy.