Zamawianie towarow

torgiren

Zamawianie towarow

Nieprzeczytany post autor: torgiren »

Witam
Mam propozycje.
Można by zmienić, w biznesie, podczas przenoszenia towarów, przy nie wystarczającej ilość mamy możliwość automatycznego zamówienia.
i moja propozycja jest taka,, że by zamiast comboboxa można było wpisać wartość. wynika to z tego że zwykle chciałbym zamówić więcej niż tem jest, a a nie chce mi się cały czas zmieniać htmla i formularzy.
Konuś też brakuje możliwości automatycznego zamówienia większej ilości towarów/
dianuska

Re: Zamawianie towarow

Nieprzeczytany post autor: dianuska »

mnie brakuje :))
goldman

Nieprzeczytany post autor: goldman »

No jak każdemu :P
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Nie bardzo rozumiem, przecież zamówić można nawet 10 razy tyle ile mieści magazyn! Wystarczy zjechać z wyborem w dół
torgiren

Nieprzeczytany post autor: torgiren »

np: naleśnikarnia.
combobox pozwala zamówić maksymaknie 20 JS, i żeby zamówić np 100, musze to klikać 5 razy ( albo zmienić źródła strony ;) ) a mnie by chodziło żeby zamiasy comboboxa daź inputa, zebyś mogł sobie wpisać.
dianuska

Nieprzeczytany post autor: dianuska »

stvoor chodzi nam o zamawianie bezpośrednio ze strony biznesu, jeśli brakuje części surowców do odpalenia biznesu
np magazyn biznesu mam rozbudowany do 300 jednostek a jednorazowo zamówić mogę 50
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Teraz powinno się Wam podobać :)
zjac

Nieprzeczytany post autor: zjac »

No ok niby,tez mi brakowało zamówienia np 242 sztuk towaru na biznes, tylko teraz jaest jeden problem.
Mam rozbudowany magazyn na 2442 powiedzmy i w ofercie kupna towaów mam najmniejsza ilosc własnie 242, a co jesli chce kupić tyklo powiedzmy 50,zeby ruszyc,a pozniej sukcesywnie dokupić ???
Proszę o zmiane od 0-do maks magazynu