blad stanu konta
Re: blad stanu konta
Albo zamiast okradania gracza zrobić np przestępstwo gospodarcze na zasadzie wykradania "technologii" i tę kasę można by było wykorzystać tylko na szkolenie... za przeproszeniem... zaskórniakowy portfel z którego nie można by było korzystać w żaden inny sposób tylko własnie na kształcenie...
Wyraziłem swój pogląd na temat kradzieży i pobicia w grze biznesowej na początku edycji.
Integrowanie się z koleżanką z gry za pomocą dania jej w głowę albo splot słoneczny jakoś mi nie pasuje.
Wiecie jak sobie z tym poradziłem ? Otóż nigdy nie podjąłem próby ani pobicia ani kradzieży.
Integrowanie się z koleżanką z gry za pomocą dania jej w głowę albo splot słoneczny jakoś mi nie pasuje.
Wiecie jak sobie z tym poradziłem ? Otóż nigdy nie podjąłem próby ani pobicia ani kradzieży.
ogólnie przestaje grać, lookne tylko od czasu do czasu czy stwoor wrócił i zrobił porządek, choć nawet jeżeli wróci i to zrobi to niewiem czy jeszcze zagram bo jego stosunek do tej gry jest poniżej podłogi obecnie, gra bez admina nie ma sensu, stop .