sztabki - cd
Re: sztabki - cd
Jedna zmiana
W trakcie edycji któryś z graczy pytał co daje szkolenie rozszerzające produkcję w przetwórstwie o 25% - czy powoduje to większą produkcję o 25% na turę przy tym samym zużyciu półproduktów czy też daje 25% bonusu dla produktów przy tym samym zużyciu półproduktów.
Prawdziwa odpowiedź była pierwsza.
Zmiana polega na tym, że po zrobieniu szkolenia produkcja nie zwiększa się, ale zużycie półproduktów spada o 20%.
W trakcie edycji któryś z graczy pytał co daje szkolenie rozszerzające produkcję w przetwórstwie o 25% - czy powoduje to większą produkcję o 25% na turę przy tym samym zużyciu półproduktów czy też daje 25% bonusu dla produktów przy tym samym zużyciu półproduktów.
Prawdziwa odpowiedź była pierwsza.
Zmiana polega na tym, że po zrobieniu szkolenia produkcja nie zwiększa się, ale zużycie półproduktów spada o 20%.
Ze względu na sytuację awaryjną proponuję 2 miesiące.
zakończmy tą edycję bez rozstrzygnięcia i do 1 lutego próbujmy pozbyć się błędów, a nową edycję zacznijmy 1.02.2012
Mam nadzieję, że pozbyliśmy się już błędów.
Błędy pojawiają się wraz ze zmianami, zmian od dwóch miesięcy nie było więc wystarczyło poprawić błędy, które pojawiły się w związku ze zmianami sprzed rozpoczęcia edycji.
Błędy pojawiają się wraz ze zmianami, zmian od dwóch miesięcy nie było więc wystarczyło poprawić błędy, które pojawiły się w związku ze zmianami sprzed rozpoczęcia edycji.
kur...de
znowu moje zbyt szybkie czytanie
zamiast "jak długo ma trwać" przeczytałem "kiedy ma się zacząć"
i wyszedł klopsik
jeśli o mnie chodzi, to 2 miesiące są OK
znowu moje zbyt szybkie czytanie
zamiast "jak długo ma trwać" przeczytałem "kiedy ma się zacząć"
i wyszedł klopsik
jeśli o mnie chodzi, to 2 miesiące są OK