Witam. Zrobilam szkolenie szybszego zblizania sie dzialek miejskich do centrum. Jedyne bonusy ktore sa wypisane to :
25% większy zysk dzięki szkoleniu Gastronomia i handel (specjalista)
0.75% większy zysk dzięki premii zawodowej
Nie ma zadnej informacji co do premii z racji bliskosci od centrum, a co za tym idzie moje zarobki sa mniejsze. Mozna cos z tym zrobic?
Pozdrawiam,
dociadg.
Szybsze zblizanie sie do centrum miast
Re: Szybsze zblizanie sie do centrum miast
Szkolenie działa, informacja na ten temat nie jest publkowana na stronie działki.
Sprawdze czy ma sens umieszczanie tam tej informacji.
Sprawdze czy ma sens umieszczanie tam tej informacji.
Dopiero teraz zaczela sie dzialka zblizac do centrum i jest tam podana owa informacja.
Działka zaczyna zblizac sie szybciej po uplywie jednego starego dlugiego cyklu.
Czyli jezeli dzialka zliza sie co 12 godzin to po zrobieniu szkolenia i max 12 godzinach zaczyna zblizac sie co 3h.
Nic nie zmieniałem jeszcze w tym zakresie, na stronie dzialki prozno szukac informacji i szybszym/wolniejszym zblizaniu sie dzialek,ale mysle, ze taka informacja sie tam pojawi niebawem.
Czyli jezeli dzialka zliza sie co 12 godzin to po zrobieniu szkolenia i max 12 godzinach zaczyna zblizac sie co 3h.
Nic nie zmieniałem jeszcze w tym zakresie, na stronie dzialki prozno szukac informacji i szybszym/wolniejszym zblizaniu sie dzialek,ale mysle, ze taka informacja sie tam pojawi niebawem.
Wprowadziłem pewne zmiany w tym zakresie i teraz działka zaczyna zbliżać się szybciej/wolniej od razu po zrobieniu odpowiedniego szkolenia.