Organizacja pracy Zmniejsza ilość pracowników wymaganych do działania biznesów o 20%
co daje to szkolenie ? bo oprócz adnotacji przy pracowniach że 20% mniej zatrudnionych to nic za bardzo mi się nie zmieniło.
przy 3 pracownikach dalej mi się pokazuje że mam zatrudnić 3 przy 4 dalej 4 przy 8 dalej 8 nie wiem jak to rozgryśc .Pozydrawiam
Organizacja Pracy
Re: Organizacja Pracy
To 8/8 jest już po podliczeniu efektów szkolenia. Normalnie biznes na 3 (?) poziomie potrzebuje 10 pracowników. Tak więc na każdym obsadzeniu takiego biznesu oszczędzasz 2 energii i trochę $.
no tak ale np. w agencji ochrony na 1 poziomie jak mialem 4 pracownikow to teraz dalej mam 4 pracowników , moze powinno się zmienić zamiast 20% z pracowników to 20% z kwoty zatrudnionych pracowników bo nie na każdym poziomie to łapie. Pozdrawiam
Weź pod uwagę najbardziej zaawansowane biznesy, np. warzywniak. O ile dobrze pamiętam to żaby go uruchomić potrzebowałam około 40 pracowników (miałam szkolenie o którym piszesz), czyli bez szkolenia to około 50 pracowników. 10 pkt energii mniej robi różnicę prawda? Do tego to o czym wspominał r0bson - oszczędność przy rozbudowie działek.
A jeśli chodzi o usług typu szpital, czy uniwersytet to 4 pracowników to nie jest zbyt dużo. Chociaż, tak się teraz zastanowiłam 4-20%=3,2 zaokrąglając do 0,5 miejsca mamy 3, więc co Ty na to stvoor?
A jeśli chodzi o usług typu szpital, czy uniwersytet to 4 pracowników to nie jest zbyt dużo. Chociaż, tak się teraz zastanowiłam 4-20%=3,2 zaokrąglając do 0,5 miejsca mamy 3, więc co Ty na to stvoor?