więzienie
więzienie
mam problem ze zrozumieniem dlaczego zostałem aresztowany . Komunikat o ograniczeniu środków na kącie pojawił się w momencie kiedy było już za późno. Pierwszy raz gram w tę grę i nie wiedziałem o takim ograniczeniu , czytałem regulamin i nic takiego tam niema. powinno to być jasno oznajmione a nie nabieranie nowego gracza na niewiedzę.
Re: więzienie
Nie rozumiem o co chodzi :/
miałem założone trzy konta na których łącznie suma przekraczała 20 000 . Przez jakiś czas nie mogłem podejmować żadnych działań (wyskakiwał komunikat że jestem w więzieniu. Nigdzie w regulaminie nie doczytałem się takiego ograniczenia i byłem po prostu zaskoczony.
A doczytałeś w regulaminie, że można mieć tylko jedno konto?
Informuje, że prawdopodobnie wszystkie zostaną zablokowane.
Więzienia w tej edycji nie ma.
Informuje, że prawdopodobnie wszystkie zostaną zablokowane.
Więzienia w tej edycji nie ma.
To znaczy w banku mogę mieć tylko jedno konto , ale teraz mam tylko jedmo konto w banku i w grze i terz jestem w więzieniu
w grze zawsze miałem i mam jedno konto W banku miałem trzy na różne sumy . teraz mam jedno i siedzę w więzieniu.
W opisie banku wyraźnie jest napisane aby się zastanowić czy zakładać kilka kont na mniejsze sumy czy jedno na większą a o limicie 20 000 nic nie wyczytałem
Bardzo Przepraszam ale teraz dopiero się doczytałem o tych 20 000 . Jakoś mi się zlało w z resztą tekstu i nie wylukałen cyferek . Może na moim LINUXIE troszkę inny krój liter. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie .