Hodowla świń
Hodowla świń
W mojej hodowli świnek jest niekontrolowane rozmnażanie,w tej chwili mam 355/40 ,działka 999
Re: Hodowla świń
A w ogóle rozmnażałaś świnki? Trochę trudno mi zrozumieć jak to możliwe :/
Czy te dorosłe świnki to wyrosłe z młodych czy od początku było ponad limit?
Czy te dorosłe świnki to wyrosłe z młodych czy od początku było ponad limit?
Po zabudowaniu działki miałam jedną świnkę ,doprowadziłam samca tylko jeden raz,a świnek młodych ciągle przybywa ,teraz mam 279 świnek młodych-dojrzałość 83% ,142 - 67% , 48-50% dojrzałości.
Przestałam je karmić i wzywać weterynarza , bo już by ich było tysiące
Przestałam je karmić i wzywać weterynarza , bo już by ich było tysiące
Już chyba wiem - doprowadzenie weterynarza celem poprawienia chorowitości powodowało ciążę
Nie mogę teraz tego sprawdzić bo do końca weekendu raczej mnie nie będzie, ale gdyby udało Ci się to sprawdzić byłoby super
Nie mogę teraz tego sprawdzić bo do końca weekendu raczej mnie nie będzie, ale gdyby udało Ci się to sprawdzić byłoby super
A mnie się wydaje że zatrudnianie pracowników powoduje przyrost młodych. W ciąży nie ma żadnej świnki,od razu są młode
Dlaczego z każdej hodowli nie ma możliwości przeniesienia do magazynu takiej ilości zwierząt jak ja chcę,tylko trzeba przenieść wszystkie,a nie zawsze magazyn jest w stanie pomieścić,poza tym musi zostać na rozmnażanie
Można, tylko musisz wejść do magazynu świń i przepisać wartość napisaną na środkowym "przycisku", na taką jaka ci odpowiada.
Znalazłem przyczynę problemu i nie powinien już występować.