Przeniesienie towarów

barbatros

Przeniesienie towarów

Nieprzeczytany post autor: barbatros »

Witam,
Po rozbudowie działki 1567 nie mogę przeniść towarów z magazynu, proszę o poprawienie tego.
Ponieważ jest to obiekt handlowy domagam się także rekompensaty za poniesione z tego tytułu straty (finansowe i moralne) w wysokości $100 000 :D
barbatros

Re: Przeniesienie towarów

Przepraszam poprawka...na żadnej działce nie mogę pobrać towarów z magazynu
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Wszedłem na Twoje konto i bez problemu przeniosłem towary asortymentowe do biznesu.
Niezależnie czy robiłem to ze strony działki czy z poziomu magazynu (po przejściu do magazynu poprzez przycisk PRZEJDŹ DO MAGAZYNU)
srel

Nieprzeczytany post autor: srel »

Witam
Mam taki sam problem... wiesza się coś widocznie..
stvoor

Proszę w takim razie dokładnie opisać na czym polega problem, klikacie w przycisk przeniesienia i co się dzieje?
Czy problem występuje na poziomie strony działki czy przy przenoszeniu ze strony magazynu?
srel

na stronie działki nie działa przenoszenie pol produktu z magazynu oraz produktu do magazynu tak samo ze strony magazynu nie działa ten przycisk przenieś. Wcześniej tak już miałem ale naprawiło się po minucie, teraz nie idzie już tak.:(
stvoor

"Nie działa" czyli jest nieaktywny czy nie działa, bo po przyciśnięciu staje się nieaktywny i nic się nie dzieje?
O którą działkę chodzi u Ciebie?

Czy korzystasz z jakiejś komórki do grania czy grasz na komputerze (jaka przeglądarka)?
srel

Klikam w te przyciski i jest wciśnięty i nic się nie dzieje. Wszedłem z google chrome oraz z internet explorer, żadna działka nie działa
barbatros

potwierdzam...u mnie też problem nadal istnieje...po wciśnięciu przycisku "Przenieś towary asortymentowe z magazynu" przycisk robi się szary (nieaktywny) i nic się nie dzieje - strona się nie przeładowuje ani nic
srel

Dokładnie tak:)