Nastąpiła zmiana w pojemności magazynów, obecnie pojemność magazynu na poziomie 1 w poszczególnych biznesach pozwala na:
HODOWLA:
pasza
na 1H(12 tur) dla jednego zwierzęcia
produkty
1H produkcji surowca jednego zwierzęcia
ROLNICTWO/SADOWNICTWO:
plony jednego cyklu
HANDEL:
asortyment na 1H(12tur)
PRZETWORSTWO:
polprodukty na 12 tur pracy
produkty z 12 tur pracy
Możliwość rozbudowy magazynu została ograniczona do 3 poziomu,
jednak rozbudowa uprawy/hodowli/przetworni na wyzszy poziom powoduje zwiekszenie pojemnosci magazynu o 100% wzgledem pojemności magazynu na 1 poziomie
Zmiana pojemności magazynów
Re: Zmiana pojemności magazynów
do bani z tym pomysłem kompletnie bez sensu uprawę będę miał kosmiczną a magazyn malutki i do tego wydam majątek na rozbudowę tej uprawy uprawę mam na na 7524 x 12 / aktualna cena jednostki na rynku: $0.7 co równa się 90288 uprawy a magazyn mam na 3 poziomie i ma 22 tysiące więc jak bedę rozbudowywał uprawę jeszcze bardziej to ona w życiu nie zmieści się do tego magazynu bo zawsze będzie za mały ! do tego pisało że wzrośnie o 100% magazyn a wzrosło z 20 tys do 22 tys więc nie wiem jak można wpaść na taki pomysł...bez komentarza
Zatrudnij zarządcę, a on będzie kontrolował kiedy trzeba zebrać plony żeby się nie zmarnowały (pod kątem pojemności magazynu).
o bani
miałem magazyny na 7 godz w obiektach handlowych, a teraz zmniejszyły się do 42 jedn. a do tego przy zaopatzeniu magazyn nie ma takiej ilości w dROP dOWN LIŚCIE. Albo 39 a następne ponad 50..... czyli mogę sobie zaopatrzyć na 3 godzinki..
miałem magazyny na 7 godz w obiektach handlowych, a teraz zmniejszyły się do 42 jedn. a do tego przy zaopatzeniu magazyn nie ma takiej ilości w dROP dOWN LIŚCIE. Albo 39 a następne ponad 50..... czyli mogę sobie zaopatrzyć na 3 godzinki..