opcja "szukaj" na forum
opcja "szukaj" na forum
Staram się szukać pewnych informacji na forum i w pomocy, ale o ile w pomocy używając CTRL+F wyszukam sobie wszystko o tyle na forum przeszukanie 12 stron wątków bez opcji "szukaj" jest delikatnie mówiąc ... trudne.
Prośba o wrzucenie opcji "szukaj". Szczerze mówiąc nie spotkałem się z forum bez opcji szukania gdyż to bardzo utrudnia korzystanie z forum i strasznie powiększa ilość nowych wątków.
Prośba o wrzucenie opcji "szukaj". Szczerze mówiąc nie spotkałem się z forum bez opcji szukania gdyż to bardzo utrudnia korzystanie z forum i strasznie powiększa ilość nowych wątków.
Re: opcja "szukaj" na forum
Pomyślę nad tym, ale to nie jest właściwy dział do tego rodzaju postów
Nie znalazłem opcji "zgłaszanie błędów i usterek na forum" więc uznałem że to miejsce będzie dobre. Zawsze można wątek przekleić
w moim odczuciu to błąd bo trzeba opcję włączyć w panelu admina, nie widziałem forum bez opcji szukania (szczególnie dla zalogowanych), idea forum i opcja szukaj jest stara jak świat forów
Opcja szukaj na forum została uruchomiona.
Zaznaczam jednak, że gra zmienia się na tyle dynamicznie, że większość informacji na forum jest nieaktualna w stosunku do aktualnych funkcjonalności gry
Zaznaczam jednak, że gra zmienia się na tyle dynamicznie, że większość informacji na forum jest nieaktualna w stosunku do aktualnych funkcjonalności gry
dzięki, a możesz wskazać gdzie ta opcja jest bo znaleźć nie mogę, coś mi na oczy padło chyba
A nie widać na górze po prawej?