Daga walcz

tomi28pl

Re: Daga walcz

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

I jeszcze co do Dagi to nie jedzie ona caly czas na systencie tylko siedzi osobiscie do 4 rano nawet :) Osobiscie sprawdzilem to.A wystarczy tylko spojrzec na poziomy uzdrawiania w szpitalu i wiadomo czy ktos ma asystenta ON czy sam pracuje.Niestety dobrze wszyscy starsi gracze z poprzednich edycji a nie tacy jak Czesio wiedza ze poswiecenie duzej ilosci czasu grze jest tutaj kluczem do zwyciestwa :)
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

Więc jesteś jedynym co łykną to o asystencie :lol: . Od początku było wiadomo że ciśnie ostro i że wygra.
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

acha jeszcze jedno. Daga na co dzień pracuje w sejmie. Oni też dostali po tablecie i nawet nie musieli sobie ich kupować. Więc też gra dla zabawy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tomi28pl

mpknap pisze:Więc jesteś jedynym co łykną to o asystencie :lol: . Od początku było wiadomo że ciśnie ostro i że wygra.
Nie lyknal tylko dopisal sie na forum :)Za dlugo w to gram zeby dac sie nabrac :)

Niech wygra :) Przeciez nikt jej tego nie zaluje :) Tylko nie lubie takich lizodupow jak Czesio ze sie tak bardzo podnieca :)To jest gra i wygra najlepszy :) Jedyne co mnie tylko cieszy to to ze napewno nie wygra tego Czesio hahaha.

Dawaj Daga dawaj i wygraj :)Jestes dobra i szacun dla ciebie.

Do Czesia: Mamy jeszcze 50 dni wiec kazdy ma szanse na wygrana co gra:)Twoim faworytem jest Daga,a moim np LionHeart :) I ja stawiam na niego :)
czesio

Nieprzeczytany post autor: czesio »

W post-cie napisanym przez tomi28pl, zostałem wywołany do tablicy, więc ustosunkuję się do tej wypowiedzi.To że Ty mnie nie znasz, jeszcze nie oznacza że jestem nowicjuszem w tej grze i nie mam bladego pojęcia o niej. Gdybym miał siedzieć tak jak Ty, całą dobę na zmianę z asystentem, i ciułać te sztabki za wszelką cenę, to po tygodniu pewnie bym do głowy dostał. Ja gram, ale mam inny cel w tej grze niż ty, gram dla przyjemności. Oczywiście tomi28pl, Ty też nie grasz dla nagrody, tylko dla przyjemności. Bu haha, koń by się uśmiał. Gdzie byłeś od lutego, gdzie załapałeś się na pendrive, a potem zniknąłeś gdy nie było nagród. Wtedy daga pokazała klasę grając bez nagród, dla przyjemności. Pokazałeś się znowu, gdy pojawiły się nagrody, więc jak to jest z tą bezinteresownością u ciebie? Co do faworyta, to masz rację moim jest daga, a co do LionHeart, to nie ma zaplecza tak rozbudowanego jak daga, więc raczej nie ma szans. Ale wszystko jest możliwe. :)
tomi28pl

czesio pisze:W post-cie napisanym przez tomi28pl, zostałem wywołany do tablicy, więc ustosunkuję się do tej wypowiedzi.To że Ty mnie nie znasz, jeszcze nie oznacza że jestem nowicjuszem w tej grze i nie mam bladego pojęcia o niej. Gdybym miał siedzieć tak jak Ty, całą dobę na zmianę z asystentem, i ciułać te sztabki za wszelką cenę, to po tygodniu pewnie bym do głowy dostał. Ja gram, ale mam inny cel w tej grze niż ty, gram dla przyjemności. Oczywiście tomi28pl, Ty też nie grasz dla nagrody, tylko dla przyjemności. Bu haha, koń by się uśmiał. Gdzie byłeś od lutego, gdzie załapałeś się na pendrive, a potem zniknąłeś gdy nie było nagród. Wtedy daga pokazała klasę grając bez nagród, dla przyjemności. Pokazałeś się znowu, gdy pojawiły się nagrody, więc jak to jest z tą bezinteresownością u ciebie? Co do faworyta, to masz rację moim jest daga, a co do LionHeart, to nie ma zaplecza tak rozbudowanego jak daga, więc raczej nie ma szans. Ale wszystko jest możliwe. :)
Powiem ci tak.Chcialbym zebys znalazl sie na moim miejscu.Czepiacie sie ze siedze 24 na dobe.A co mam robic na tym jebanym wozku inwalidzkim? Biegac z wami? Chcialbym.Nie bylo mnie? Owszem.Napisane jest w innych postach ze bylem na rehabilitacji.Teraz tez dojezdzam do Warszawy.A ze wrocilem do domu po dlugim czasie wiec siedze znow przed komputerem i zazdroszcze tylko innym ze moga sobie polazic gdzies a ja nie.
To wszystko.
czesio

Nieprzeczytany post autor: czesio »

Przepraszam tomi28pl , nie moją intencją było obrażanie Ciebie ani kogokolwiek. Jeżeli moje słowa Cię uraziły, to jeszcze raz bardzo przepraszam. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę i nie przejmuj się czesiem, widzisz przecież że to przygłup. :) :) :)
goldman

Nieprzeczytany post autor: goldman »

Mi to się marzy być w 5 :)
A jak tak mówimy to obstawiam pierwszy tomi28pl drugi LionHeart a trzeciadaga ;)
marcuseq

Nieprzeczytany post autor: marcuseq »

daga duzo siedzi bo widac po lvlu :D ale to wcale nie jest klucz do sukcesu :D np. heniek56 ^^
to on wlasnie wygra :D

zycze wam spokojnej gry :D
niech wygra najwiekszy kombinator ^^