Nie mogę zatrudnić pracowników
Nie mogę zatrudnić pracowników
Zgłaszam awarię w kurniku. W związku z niemożliwością zatrudnienia pracowników w moim kurniku ID 2338, brak przycisku "zatrudnij pracowników", mój biznes został narażony na poważne straty finansowe z tego tytułu. W związku z tym proszę Wielkiego Brata, o usunięcie wyżej wymienionej usterki, oraz o finansowe zadość uczynienie za straty poniesione podczas przestoju firmy, w myśl zasady : czas to pieniądz.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
Re: Nie mogę zatrudnić pracowników
Skąd właściwie masz młode w surowcowym trybie hodowli?
Już nie pamiętam kiedy to było, ale przed wprowadzenie trybów.
Musiałem usunąć młode, wsadź tam dorosłą kurę żeby móc zatrudnić pracowników.
Jest OK, tylko straciłem dużo młodych i w dodatku musiałem kupić drogą kurę. Ale dzięki.
Hej - mam ten sam problem na dzialce: 1011 - jest to Plantacja kawy i nie ma przycisku do zatrudnienia pracownikow
jest jeszcze jedna sprawa - dlaczego moj kolega Azaliasz majac mniejsza ilosc biznesow o wiele szybciej zdobywa doswiadczenie ?
jest jeszcze jedna sprawa - dlaczego moj kolega Azaliasz majac mniejsza ilosc biznesow o wiele szybciej zdobywa doswiadczenie ?
Sprawa z sadem chyba nieaktualna, zauwazylem ze jest w trakcie dojrzewania
Sprawa porownania kont aktualna
Sprawa porownania kont aktualna
Drogi Administratorze - prosze o wyjasnienie jak to mozeliwe ze moj poziom gracza wzrasta bardzo powoli w stosunku do dwoch moich kolegow - Azaliasz oraz Picken.
Oboje maja mniej biznesow i slabiej roziwnietych. Ja glowie sie i troje zeby handlowac na wielu rynkach i wielu branzach - mam i sady, i uslugi i przetwornie, kiedy oni maja np tylko pare szt. uslug. Moja motywacja drastycznie spada jak dowiaduje sie ze ich poziom wzrasta kilka razy szybciej od mojego... Prosze mi to tylko wyjasnic - moze nie umiem grac ?
Oboje maja mniej biznesow i slabiej roziwnietych. Ja glowie sie i troje zeby handlowac na wielu rynkach i wielu branzach - mam i sady, i uslugi i przetwornie, kiedy oni maja np tylko pare szt. uslug. Moja motywacja drastycznie spada jak dowiaduje sie ze ich poziom wzrasta kilka razy szybciej od mojego... Prosze mi to tylko wyjasnic - moze nie umiem grac ?
Chyba najwyraźniej nie potrafisz grać!!! .....żartuję oczywiście. Z autopsji wiem, że im wyższy poziom tym wolniej się po nich wspinasz. Być może tu jest pies pogrzebany?