Wielku bug w grze

goldman

Re: Wielku bug w grze

Nieprzeczytany post autor: goldman »

No co jak co ale to według mnie jest głupi pomysł. Ponieważ starałem się walczyć od początku edycji kupiłem wyspę jako jeden z pierwszych i później wydawałem tylko na sztabki, a teraz powiecie mi że je resetujecie ;/ a osoby które mają teraz przykładowo po kilka milionów kupią sobie ponad 200 sztabek i będą na prowadzeniu a ja od zera muszę zbierać. Według mnie kto miał ten błąd wykorzystać to go wykorzystał...
goldman

tomi28pl pisze:I zeby bylo naprawde uczciwie to proponuje by moje konto i konto Dagi wyzerowac.Obserwowalem czolowke i tylko ona i ja skorzystalismy z tego bledu.Ona od poczatku prawie ja tylko sprawdzajaco przez 2 dni jak go odkrylem.Tak bedzie najuczciwiej.Reszta niech rywalizuje dalej bo u nich nie zaobserwowalem takie wzrostu gotowki po ponad 400 tysiecy 2 razy w ciagu dnia.
Takie jest moje zdanie.A reszcie nie kasuj Stvoor nic.Niech graja.Ja siedze prawie 24 na dobe tutaj i co chwile sprawdzam stan konta ludzi z czolowki porownujac go.Inni raczej nie korzystali z tego.

Też znowu nie przesadzaj 20-30% sztabek usunąć i też będzie ;)
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

Nie no spoko :) To moze wyzerowac nam sztabki i gotowke tylko :)
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

tomi: Bez osobistych wycieczek proszę.

Tutaj nie ma dobrego rozwiązania oprócz resetu gry chociaż staram się takowe znaleźć.
A co do Twojego pomysłu tomi są też gracze bez sztabek, za to z wyspami i wysokim stanem konta (patrz ranking po stanie konta).

Kasę można wsadzić w nieruchomości, sztabki, maszyny albo trzymać na koncie.
Każdy z Was ma rację - zarówno mpknap, goldman jak i daga.
Tylko teraz co z tym fantem zrobić.
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

tomi twoją uczciwością zajmę się innym razem ,bo dzisiaj nie mam czasu.

Adminie proszę spraw żeby tomi28pl miał zakaz wypowiadania się pod moim adresem , bo go uduszę przez łącze internetowe jak "tata duch."

Przecież ta małpa nawet teraz gdy czas nagli nie potrafi nic sensownego powiedzieć , tylko przerywa dyskusje .
stvoor

Proszę zachować kulturę na forum (tyczy się obu stron), a mądrzejsze z Was niech pierwsze przestanie reagować na zaczepki tego drugiego :)
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

daga pisze:tomi twoją uczciwością zajmę się innym razem ,bo dzisiaj nie mam czasu.

Adminie proszę spraw żeby tomi28pl miał zakaz wypowiadania się pod moim adresem , bo go uduszę przez łącze internetowe jak "tata duch."

Przecież ta małpa nawet teraz gdy czas nagli nie potrafi nic sensownego powiedzieć , tylko przerywa dyskusje .

Daga mam gdzies ze 4 screeny i zaraz podesle Stvorowi jak dodaje ci kase po zwrocie lokaty ale juz nie odejmuje jej tobie po zalozeniu kolejnej.Kilka dni non stop cie obserwowalem i widzialem stan twojego konta.Wiec nie wypowiadaj sie o uczciwosci ktorej sama nie traktujesz powaznie.Wyszlo na jaw skad mialas tyle kasy a teraz probujesz sie bronic.Niech Stvoor sprawdzi twoje logi z przyplywem gotowki i z lokatami i zobaczymy od kiedy tak naprawde korzystalas z tego bledu.Wiec nie oszukuj mnie i innych graczy a przede wszystkim samej siebie.Po prostu zamknij sie juz.
Naprawde Stvoor prosze bys zresetowal moja i jej gotowke oraz sztabki i zobaczymy czy w uczciwej grze tez tak dobrze gra jak gada
goldman

Adminie proponuje zostawić to tak jak jest bo teraz prawdy się nie dowiemy (chyba ze jest możliwość to proszę). Moje konto można sprawdzić bo nie mam nic do ukrycia i żadnych takich akcji nie robiłem, a gdy nastąpi reset sztabek większość osób będzie bardzo rozczarowana prócz tych co maja pieniądze...
stvoor

Gdyby była możliwość się dowiedzieć to z pewnością bym z tego skorzystał.
Masz rację goldman, że reset sztabek nie będzie uczciwy.

Trzeba by zresetować sztabki, maszyny, domy i stan konta, ale w takim razie dlaczego nie także stan magazynów, ilość działek, a to się na dobrą sprawę sprowadza do resetu gry.
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

A może zmusić wszystkich do kupna sztabek, poczekać z tydzień i wtedy zresetować? ;)