Wielki wałek, ciąg dalszy?

mpknap

Re: Wielki wałek, ciąg dalszy?

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

Czesio! nie pękaj z ripostą, to kombinatorzy!!! :D
Stvoor chyba nie wiedział, że tworząc Economicę ona sama podda się polskim realiom. Czyli do póki systemu nie obejdziesz nic się nie dorobisz,
Jeszcze trochę i będzie to "gra zbójecka" . :D :D :D

Tyle dobrego że wesoło się zrobiło. :lol:
czesio

Nieprzeczytany post autor: czesio »

Do merkurio-
merkurio pisze:Raz już się wypowiadałeś, nie mając pełnej wiedzy w temacie i jak to się skończyło? Później przepraszałeś Tomi28pl.
To że przeprosiłem Tomi28pl. wcale nie znaczy że on miał rację, poprostu nie wiedziałem że jest przykuty do wózka inwalickiego i było mi go po prostu żal a wyznał to w chwili gdy brakło mu już merytorycznych argumentów. Co do reszty, to przeczytaj mój post jeszcze raz ze zrozumieniem. Nie ma tam nigdzie napisane że pochwalam nieuczciwą grę.
Gdybyś był tak uczciwy jak usiłujesz siebie przedstawić, to nie robił byś tyle rozgłosu wokół swojej osoby i spełnił byś swój "obywatelski obowiązek" po cichu. Najczęściej jest tak, że to właśnie złodziej najgłośnie krzyczy:łapać złodzieja. Co do donosicielstwa, to nie uczyła mamusia że bardzo brzydka cecha? To tyle co do wyjaśnień, ponieważ widzę że masz kłopoty ze zrozumienie prostego tekstu.
merkurio

Nieprzeczytany post autor: merkurio »

Czesio, na pewno masz więcej postów ode mnie,
ale dzieki za uznanie co do rozgłosu, poza tym to
Twoja opinia (więc to może być wątpliwe).
Czyżbyś chciał zrobić ze mnie celebryte?
A Ty dalej pijesz do uczciwości (chociaż wole napić się
z Goldmanem bo ma własną gorzelnie) coś Ci ona chyba za bardzo przeszkadza.
Czy masz z nią problem (uczciwością rzecz jasna), pogrubiam abyś mógł
zrozumieć to w pełni, bo widzę że płonne miałem nadzieję co do Twojej bystrości
pisząc poprzedniego posta (między wierszami również należy czytać) :D
Tak więc wróć do tego co przeczytałeś u mnie w poscie i czytaj, może coś Ci się rozjaśni.

...i te zabawne insynuacje, złodziej...złodzieja? pytam więc ponownie w jakim środowisku się obracasz?
Aha i jeszcze jedno najczęściej nie znaczy zawsze, robi Ci to jakąś różnice, bo mnie ogromną.

Mam nadzieję że nie żyjesz w pułapce własnych dziwnych przekonań, a jesli tak to życzę powrotu do zdrowia :D
czesio

Nieprzeczytany post autor: czesio »

Do merkurio

Nie wiem jakich ziół używasz, ale te jak widać ci szkodzą. Bredzisz człowieku i nie pisz już do mnie ponieważ nie che mi się z tobą gadać.
merkurio

Nieprzeczytany post autor: merkurio »

A Twoje insynuacje kolego i kto tu bredzi?
Rzucając kalumnie na kogoś trzeba mieć świadomość
tego co się robi.

ps. nie liczę na Twoją odpowiedź.
muchael

Nieprzeczytany post autor: muchael »

jakim cudem ktoś może mieć dochód 7000-8000$ na turę?
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

W tej edycji wszystko jest mozliwe juz :) Wiec sie nie przejmuj i tez sprobuj zarobic na lewo :)
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

Ja juz dawno poruszalem temat ze niektorzy za duzo zarabiaja w dziwny sposob ale obeszlo sie to ponownie echem jak wiekszosc oszustw w tej grze.
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Wystarczy duzy obiekt handlowy razy np 10.
Tylko tyle,ze to nie dochód a przychód
muchael

Nieprzeczytany post autor: muchael »

no tak ale żeby zatrudnić do tych 10 obiektów ludzi to potrzeba naprawdę dużo energii w co wątpię żeby ktoś tyle miał