Wielki wałek, ciąg dalszy?

tomi28pl

Re: Wielki wałek, ciąg dalszy?

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

I znow echo heh.Oki widze ze gra spadla naprawde na psy.Kasuje konto i koncze zabawe z wami bo nie zamierzam grac z niektorymi osobami (OSZUSTAMI).Szkoda tylko kasy ktora wplacilem na nagrody za premium po to chyba tylko zeby najwieksza menda serwera miala tableta :)Spoko.Wierzecie jej,patrzcie i podziwiajcie jak was robi w balona a Stvoor na to wszystko przymyka oczy.Powodzenia reszcie starych graczy.Trzymcie sie i nie placcie kasy bo nie warto.Zawsze wygra tylko lizodup :)
czesio

Nieprzeczytany post autor: czesio »

No cóż tomi28pl, gdybyś to zrobił wtedy zamiast resetu, to zachowałbyś tym samym resztkę honoru jaka ci została po tej całej awanturze, ale ty nawet nie wiesz to to jest honor.
Idź i nie wracaj więcej.
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

czesiu, akurat tą "resztkę honoru" tomi jak najbardziej zachował resetując konto i zaczynając grę od nowa w tej edycji

ja wpłaciłem i fakt że tablet trafi do dagi jest dla mnie przykrym doświadczeniem, ze może jednak nie było warto...

Niemniej gram i pewnie w kolejnej edycji również zagram ,ale zastanowię się nad premium, gdyż sama gra mi w zupełności wystarcza. jeśli inni również nie będą widzieli w grze tylko i wyłącznie nagród (może wpłaty pozwolą na utrzymanie porządnego serwera, a nie na nagrody???) to może gra będzie tym czym miała być od początku???
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

a mnie to już nuży....
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

rozumiem że wątek a nie gra :)
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

Uwierz, że gra. Wątek zwany rewolucją wybudził nas chwilowo z rutyny.
Gra wymaga aby poświęcić 100% czasu na klikanie, niestety go nie mam. Dlatego apeluje kolejny raz :
Praca w zawodzie, tylko do pewnego poziomu
"
sandrita

Nieprzeczytany post autor: sandrita »

A widzieliscie bilans w rankingu czolowki?:) Fajnie wyglada.Ciekawe skad wzieli takie sumy.
sandrita

Nieprzeczytany post autor: sandrita »

Mowa oczywiscie o czolowce bilansowej.Zeby nie bylo ze powiedzialam o czolowce gry.Moim zdaniem to nierealne a skoro czytalam o walku z lokatami wiec podejrzewam ze teraz powylazilo kto korzystal a kto nie.