Mam nadal centrum logistyczne (z magazynem na 1 poziomie) które produkuje 2 punkty/h i magazyn subpunktów ma pojemność 2
A moje centrum rolnicze obecnie ma 2 poziom (z magazynem na 1 poziomie) produkuje 4 punkty/h magazyn subpunktów ma pojemność 6
To błąd czy jakaś kolejna zmiana? Bo z tego co kojarzę wcześniej przy produkcji 4/h i magazynem 1 pojemność subpunktów była 4.
Magazyn subpunktów
Re: Magazyn subpunktów
Nie chcą namnażać nowych tematów piszę tu, bo chodzi o subpunkty i pewną nieścisłość jeśli chodzi o faq, gdzie jest napisane "Jeżeli limit danego rodzaju energii użytkownika jest pełen, wygenerowany punkt energii znika niemniej budynek specjalny nadal przynosi dochód i zużywa surowiec." Natomiast wchodząc w budynek specjalny na dole jest napisane "po wygenerowaniu pełnego punktu zostanie on automatycznie przeniesiony do Twojej dyspozycji, po zapełnieniu limitu działanie obiektu zostanie wstrzymane".
Więc jak to jest
Więc jak to jest
Ok, odpowiedź jest w "propozycjach zmian". To chyba tylko błędna informacja widnieje jak się wchodzi w dany budynek specjalny.
Proszę Szefa o poprawienie
Proszę Szefa o poprawienie
U mnie to był chyba tylko błąd wyświetlania bo punkty nie przekroczyły nigdy 4 punktów.
Teraz wyświetla się prawidłowo.
Teraz wyświetla się prawidłowo.
Byla usterka, poprawione, potem wyswietlalo sie ok, bo sie przelogowales.