Kredyt
Re: Kredyt
Faktycznie, wyrażam skruchę z powodu mojego zainteresowania i chęci ulepszenia gry. Zarazem czekam na konkretną odpowiedź na pytanie zawarte w wątku kredytu poruszanym już wcześniej w listopadzie 2012 roku
Trzeba dobrze zarządzać posiadanymi zasobami finansowymi, by się jednocześnie rozbudowywać i zarabiać.
jaki ma sens pożyczanie pieniędzy komuś kto nie za dobrze zarządza posiadanym budżetem? Jeśli zaś ktoś potrafi dobrze wydawać to co ma, to kredyt mu niepotrzebny.
jaki ma sens pożyczanie pieniędzy komuś kto nie za dobrze zarządza posiadanym budżetem? Jeśli zaś ktoś potrafi dobrze wydawać to co ma, to kredyt mu niepotrzebny.
Postaram się coś pomyśleć, ale obawiam się tego co pisałem wcześniej - że gracze zaczną masowo bankrutować co zniecięci ich później do gry.
a ja mysle ze to będzie taka selekcja ludzi myslacych od reszty, popieram pomysl
Pewnie sporo ludzi będzie wielokrotnie zakładać konto. Ale można spróbować i wielkość kredytu uzależnić od ilości posiadanego majątku. Albo robić taki zastaw przykładowo plantacja pszenicy jest warta 2000$ to za nią można dostać przykładowo 1600$ kredytu a jak się nie spłaci w terminie to bank zabiera i działka znika.