Asystent pracy
Asystent pracy
Mam szkolenie w dwóch zawodach Rolnictwo i Przetwórstwo spożywcze.
Samemu szukając pracy zarabiam w chwili obecnej odpowiednio 17$ i 10$ (łącznie 27$) pracując jedną roboczogodzinę w każdym zawodzie.
Zatrudniając się poprzez asystenta pracy pracuję dwie roboczogodziny tylko w rolnictwie zarabiając 34$.
Nie odbyłem szkolenia zwiększającego ilość roboczogodzin.
Czyżby w kradł się błąd?
Samemu szukając pracy zarabiam w chwili obecnej odpowiednio 17$ i 10$ (łącznie 27$) pracując jedną roboczogodzinę w każdym zawodzie.
Zatrudniając się poprzez asystenta pracy pracuję dwie roboczogodziny tylko w rolnictwie zarabiając 34$.
Nie odbyłem szkolenia zwiększającego ilość roboczogodzin.
Czyżby w kradł się błąd?
Re: Asystent pracy
Przeczytaj opis asystenta pracy zanim zasugerujesz blad
Witam. Mam pytanie. Z tego co rozumiem Asystent pracy podejmuje prace automatycznie, czyli jesli mam kilka profesji i za kazdym razem co 5 min klikne "szukaj pracy w zawodzie" i zarabiam zalozmy 200/h aktywowany asystent sam bedzie ta prace podejmowal, czyli nie musze klikac co 5 minut. Pytanie jest nastepujace: - Dlaczego asystent tego nie robi, mimo ze mam ukonczone szkolenie asystenta pracy i jest on aktywowany? Nadal sam musze podejmowac prace co 5 min
Jeśli masz szkolenie to na pewno to robi tylko...że tak powiem nie dajesz mu się wykazać, a to z tego względu, że Asystent robi to minutę przed końcem tury Pewnie jak się zaczyna nowa tura i widzisz, że asystent jeszcze nie pracuje za Ciebie to klikasz
Poczekaj tak jak mówię do 1 minuty przed końcem tury i zobaczysz jaki jaki z niego szczwany lis , że tak czeka prawie do końca
Poczekaj tak jak mówię do 1 minuty przed końcem tury i zobaczysz jaki jaki z niego szczwany lis , że tak czeka prawie do końca
taki cwaniaczek No rzeczywiscie jestem narwany. Jak ktos nie robi czegos szybko "biore sprawy w swoje rece" choc to dwuznacznie brzmi Szczerze dziekuje i sprawdze jak sobie lisek poradzi
no rzeczywiscie. Super. Jeszcze raz dziekuje za pomoc. To lubie. Krotka konkretna i bardzo pomocna odpowiedz. Pozdrawiam