Problem z zabudowa dzialek w miescie
Problem z zabudowa dzialek w miescie
Na moich 4 dzialkach w miescie chcialem postawic 4 banki. w 3 z nich postep budowy jest na minusie i szczerze mowiac nie wiem dlaczego. Czy jest to blad czy tez mozna mozna posiadać tylko jeden budynek z dzialu uslug? Badz jest to tylko maly blad w wyswietlaniu a budynki sie mimo to buduja normalnie?
Re: Problem z zabudowa dzialek w miescie
Robiłeś w międzyczasie szkolenie ze skracania czasu budowy? Może banki się budują, a szkolenie się skończyło i chyba wtedy tak się dzieje. Coś już było o tym na forum.
Nie, juz przeczytałem tamten watek. Szkolenie zmniejszajace czas budowy mam juz od paru dni, dzis o (chyba kolo 13) skonczylo sie szkolenie finansista (wlasciciel) i doslownie z 20 minut temu w jednej turze zaczalem budowac banki i w jednym jest postepu kolo 50% a w 3 pozostalych bylo na minusie.
A teraz dla odmiany w pierwszym jest 89%, drugim 69% a w dwoch pozostalych 0% czyli sie buduja tylko pytanie dlaczego tak nierowno skoro byly wszystkie w jednym czasie (no chyba ze w grze jest jedna ekipa budowlana )
Usterka poprawiona, po prostu zle sie wyswietlalo, ale realnie budynki budowaly sie w tym samym tempie.