od 1-2h przy odświeżaniu stron pojawia się komunikat:
"Nie lubisz reklam w internecie? My też nie
Jednak głównie z reklam utrzymuje się ta strona więc proszę wyłącz blokowanie reklam
na naszej stronie poprzez oprogramowanie typu AdBlock czy podobne
Możesz także aktywować konto PREMIUM i w ten sposób jednocześnie pozbyć się reklam i wspomóc naszą stronę
Komunikat ten zniknie za kilkadziesiąt sekund i będziesz mógł nadal korzystać ze strony"
a mam konto PREMIUM... trochę to wnerwiające, po potrafi kilka razy pod rząd przy odświeżeniu lub przechodzeniu pomiędzy stronami się pojawić i skutecznie zablokować dalszą akcję.
Dziwny komunikat od 1-2h na koncie premium
Re: Dziwny komunikat od 1-2h na koncie premium
mam to samo. Pojawia się nawet przy wyłączonym adblock
No można by wyłączyć komunikat dla tych co już mają premium
W sumie premium mi nie potrzebne ale kupiłem żeby gra nadal istniała i się rozwijała
W sumie premium mi nie potrzebne ale kupiłem żeby gra nadal istniała i się rozwijała
to pewnie jakiś głupi błąd, wysłałem maila do admina, jak tylko go odczyta to pewnie będzie wiedział co z tym zrobićmolas3000 pisze:No można by wyłączyć komunikat dla tych co już mają premium
ja tak samo. uważam, że takie akcje, nad którymi ktoś tak uparcie pracuje muszą być wspieranemolas3000 pisze:W sumie premium mi nie potrzebne ale kupiłem żeby gra nadal istniała i się rozwijała
Oczywiscie przez moja pomylke komunikat pojawial sie takze dla premium :/
Poprawione
Poprawione