Czas forum oraz pozostały czas do zakończenia upraw

bilans

Czas forum oraz pozostały czas do zakończenia upraw

Nieprzeczytany post autor: bilans »

Witam,
jestem tutaj nowy. Nie wiem, czy tak to ma wyglądać (zgłaszanie błędow), ale z tego co poczytałem to tak.
Zgłaszam zatem zauważone błędy:
1) Czas tego forum jest niepoprawny o godzinę i kilka minut. Nie jest to może mankament gry, ale poprawienie tego napewno będzie dobrze działało w przyszłości. :mrgreen:
2) Czas "Zaawansowania upraw" w grze jest wyświetlany niepoprawnie. Posiadam jak narazie tylko uprawę pszenicy na poziomie 3. Gdy zatrudniam max. ilość pracowników (30 - mam szkolenie, że potrzebuję o 17% mniej pracowników) na 1h (jedna godzinę) to praktycznie czas produkcji trwa 1h (po 1h zbieram 3000 plonu), ale w rubryce "Zaawansowanie upraw" wyświetla, że 3h. Nie wiem czy to błąd, czy ja czegoś nie ogarniam?
stvoor

Re: Czas forum oraz pozostały czas do zakończenia upraw

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Niestety czas forum musimy zmieniać przy każdej zmianie czasu z zimowego na letni i odwrotnie i czasem o tym zapominamy.
Zegar naszego serwera się nieco spieszy i też trzeba go ręcznie co jakiś czas korygować.

W kwestii upraw - po rozbudowaniu magazynu będziesz mógł zbierać plony po 3h (na 3 poziomie magazynu).
Mając magazyn na 4 poziomie będziesz mógł zbierać nawet po 4h, ale dopiero po rozbudowaniu uprawy na 4 poziom.
Więcej w pomocy kontekstowej.
bilans

Re: Czas forum oraz pozostały czas do zakończenia upraw

Nieprzeczytany post autor: bilans »

No proszę, czyli nie zrozumiałem tego z wegetacją roślin :lol: Dzięki za wyjaśnienie :D