Gorzelnia i pszenica
Gorzelnia i pszenica
Miałem ze zbiorów ponad 6581 pszenicy, z czego 3581 dałem na giełdę, a 3000 zostawiłem. Zakupiłem cukier, ziemniaki były, z gorzelni daję pobierz półprodukty z magazynu. Ładnie pobrało, 200/200, cukier zniknał (ok), ziemniaków ubyło 200, a pszenicy z 3000 zrobiło się -781 i $2k poszło w piach ;/
Re: Gorzelnia i pszenica
***** .... Przerzuciłem 2000 pszenicy i teraz z 1219, które zostało pobrałem 400 do gorzelni i mam -2662. Supeeeer
Co ciekawe ta ujemna pszenica ma dodatnia wartosc miejsca
pszenica -2662 $441.12
i co wiecej, produkcja goni to przeniosłem świeża dostawe i
pszenica | sprzedaj 921 $2160.96
pszenica jest warta ponad $2 xD
pszenica -2662 $441.12
i co wiecej, produkcja goni to przeniosłem świeża dostawe i
pszenica | sprzedaj 921 $2160.96
pszenica jest warta ponad $2 xD
pszenica | sprzedaj 67280 $2198.88
Suma: $2198.88
Teraz to ja już nie wiem o co chodzi
Jedyne co robiłem to sprzedawałem na giełdzie, bo gorzelnia po dwóch godzinach pracy zawiesiła produkcję.
Suma: $2198.88
Teraz to ja już nie wiem o co chodzi
Jedyne co robiłem to sprzedawałem na giełdzie, bo gorzelnia po dwóch godzinach pracy zawiesiła produkcję.
Problem z przenoszeniem zostal rozwiazany i mam nadzieje, ze nie bedzie juz wystepowal.
Co rozumiesz przez "gorzelnia zawiesila produkcje"? Doszedles juz dlaczego?
Gorzelnia stoi jak nie ma polproduktow, pracownikow, albo magazyn produktow jest pelen
Co rozumiesz przez "gorzelnia zawiesila produkcje"? Doszedles juz dlaczego?
Gorzelnia stoi jak nie ma polproduktow, pracownikow, albo magazyn produktow jest pelen
Przestała pracować bo nie miała produktów, a nie przerzucałem bo za duży burdel w magazynie się robił
A gorzelnia wydaje się ładnie chodzić
Proszę jeszcze o zrobienie porzadku z pszenica w magazynie, leży tam 1149 sztuk, których nie mogę sprzedać, ani użyć.
A gorzelnia wydaje się ładnie chodzić
Proszę jeszcze o zrobienie porzadku z pszenica w magazynie, leży tam 1149 sztuk, których nie mogę sprzedać, ani użyć.