Zmiana zasad odnowy energii i subpunktów
Re: Zmiana zasad odnowy energii i subpunktów
stvoor - spoko
najgorsze jest to, że nie można uruchomić elektrowni i kopalń, bo wszystkie punkty energii zeżarzły biznesy, które nic nie robią bo nie mam energii żeby je czymś zasilić ;(
a te punkty które robiły domy już się skończyły
najgorsze jest to, że nie można uruchomić elektrowni i kopalń, bo wszystkie punkty energii zeżarzły biznesy, które nic nie robią bo nie mam energii żeby je czymś zasilić ;(
a te punkty które robiły domy już się skończyły
Ok, mam tylko jedną sugestie:
czy nie dałoby się nadchodzących zmian publikować w samej grze? Np na stronie głównej lub w systemie wiadomości bezpośrednio do graczy??
czy nie dałoby się nadchodzących zmian publikować w samej grze? Np na stronie głównej lub w systemie wiadomości bezpośrednio do graczy??
Wydałem 15 tys. złotych na maszyny, ktore mi ukradli admini
Coś nie rozumiem tych 2-uch zdań. Mówisz, że zmiany są wprowadzane między edycjami i że obecna się zakończyła, ale nie widzę, resetu gry.Pamiętajcie, że czas między edycjami jest wykorzystywany do wprowadzania zmian w grze
więc nie obrażajcie się. Ze wszystkimi zmianami zawsze czekam na koniec edycji, a obecna się zakończyła.
To nie jest głupi pomysł. Wtedy nie byłoby sytuacji w których ktoś inwestuje na nic np 2 mil w dom dzień przed wycofaniem z systemu jak u helga lub np w maszyny które kupiłem przedwczoraj czy jakoś tak. (sądzę, że jest więcej osób zawiedzionych z tego powodu, zwłaszcza osoby u których nie zwróciła się inwestycja)Ok, mam tylko jedną sugestie:
Poza tym Nie wszyscy zaglądają regularnie na forum i nie są zorientowani co nowego, więc na forum nie byłoby pytań typu "co się stało z maszynami i domami?" lub "moja energia nie odnawia się, co się stało?" (tak jak to było w ostatnim czasie)
calculus
ja straciłem wyspę (6M) i maszyny (3 zestawy po 6 lvl, które też trochę kosztowały)
tak że spoko
pewnie już wkrótce ruszy nowa edycja, wszyscy otrzymają po 2000 golda i dawaj, zdobywać świat
ja straciłem wyspę (6M) i maszyny (3 zestawy po 6 lvl, które też trochę kosztowały)
tak że spoko
pewnie już wkrótce ruszy nowa edycja, wszyscy otrzymają po 2000 golda i dawaj, zdobywać świat
No cóż, co się stało to się nie odstanie. Lekcja dla stvoor'a jest taka, że przed wprowadzaniem zmian, powinien przewidzieć co może się stać, jeżeli nie chce mieć na głowie rozwścieczonych/zrozpaczonych graczy.
Tak czy siak, myślę, że wprowadzone zmiany wyjdą na dobre w przyszłej edycji.
Tak czy siak, myślę, że wprowadzone zmiany wyjdą na dobre w przyszłej edycji.
Stvoor coś jest chyba nie tak z magazynem kopalń. Mimo, że mam rozbudowane na 3 poziom pomieszczą tylko to, co wydobędę w ciągu 1 godz (czyli tak jak na poziomie 1).
Ps. opróżniłem magazyn, zobaczę czy się powtórzy.
Ps. opróżniłem magazyn, zobaczę czy się powtórzy.
Błąd w opisie wytwarzania punktów transportu w centrum logistycznym, cytuje
"Rozbuduj obiekt, aby generowanie energii wzrosło do 2 pkt/h
(koszt rozbudowy $32000 + $196 koszt budowlańca na 4h)"
Obiekt jest na 1 poziomie więc już teraz wytwarza 2. Może to być mylące i mnie przez chwilę zmyliło.
Podczas godziny centrum wygenerowało mi 1,99 pkt a nie 2 więc jakiś drobny problem z zaokrąglaniem jest.
"Rozbuduj obiekt, aby generowanie energii wzrosło do 2 pkt/h
(koszt rozbudowy $32000 + $196 koszt budowlańca na 4h)"
Obiekt jest na 1 poziomie więc już teraz wytwarza 2. Może to być mylące i mnie przez chwilę zmyliło.
Podczas godziny centrum wygenerowało mi 1,99 pkt a nie 2 więc jakiś drobny problem z zaokrąglaniem jest.
Poprawione, dziękuje za zgłoszenie usterki.
Produkcja została zaokrąglona w górę w czwartej cyfrze po przecinku,
nie tylko w stosunku do obiektów specjalnych, ale i wszystkich rodzajów produkcji.
Produkcja została zaokrąglona w górę w czwartej cyfrze po przecinku,
nie tylko w stosunku do obiektów specjalnych, ale i wszystkich rodzajów produkcji.
to ja w tym miejscu napiszę choć to nie ta rubryka. Mam centrum logistyczne od kilku dni mam sub punkty obsiewanie/zbieranie ale nie działają tzn zabiera mi energię