dochody i wydatki
Re: dochody i wydatki
Nie działają linki do kolejnych stron. Przenosi na stronę ogólną logów... chyba że tak ma być.
A możesz dodać opcję sortowania?
A możesz dodać opcję sortowania?
Poprawione.
Sortowanie wg czego i jaki to ma ewentualnie sens?
Sortowanie wg czego i jaki to ma ewentualnie sens?
Sortowanie wg opisu. Posortuję i widzę ile wydaje na konkretną rzecz. Taka sugestia.
Link jest w MENU wiec w pomocy jest niepotrzebny.
Zrobilem cos lepszego, sortowanie po ID biznesu, po kliknieciu w niego otrzymamy dane tylko dla tego biznesu.
Zrobilem cos lepszego, sortowanie po ID biznesu, po kliknieciu w niego otrzymamy dane tylko dla tego biznesu.
Dodałem jeszcze możliwość wyłuskania transakcji dotyczących konkretnego towaru.
Tak jak pisałem jest problem w analizie danych gdy ktoś kupi towar, część zużyje w jednym miejscu, część w innym, część zostawi w magazynie, a część sprzeda. Teraz łącząc np informacje o kupionej pszenicy i sprzedanej mące (o ile wykorzystuje pszenicę tylko do produkcji mąki) każdy będzie mógł policzyć sobie precyzyjnie opłacalność.
Tak jak pisałem jest problem w analizie danych gdy ktoś kupi towar, część zużyje w jednym miejscu, część w innym, część zostawi w magazynie, a część sprzeda. Teraz łącząc np informacje o kupionej pszenicy i sprzedanej mące (o ile wykorzystuje pszenicę tylko do produkcji mąki) każdy będzie mógł policzyć sobie precyzyjnie opłacalność.