Praca w zawodzie
Re: Praca w zawodzie
I ciekawe jak bedziesz zarabial majac wywindowane stawki zatrudniania w kosmiczna kwote? Nie kazdy siedzi i caly czas klika tylko. Ty np siedzisz o 3 rano i klikasz a inni nie
to proponuję podane przeze mnie podane wartości etatów
jak również energii
do 50 poziomy +1 energi
do 100 +2 energii
od 100 +3 energii
jak również energii
do 50 poziomy +1 energi
do 100 +2 energii
od 100 +3 energii
Tomi28
Argumenty personalne to brak argumentów.
Jeszcze trochę i zrozumiesz o czym piszę.
Nie wiem tylko czy będzie to 3 rano czy 3 po południu.
Argumenty personalne to brak argumentów.
Jeszcze trochę i zrozumiesz o czym piszę.
Nie wiem tylko czy będzie to 3 rano czy 3 po południu.
Popieram zmianę, chociaż nie wiem czy nie jest zbyt drastyczna.
Za, przemawia fakt, że przed wprowadzeniem zmiany, zwykły pracownik zbijał kokosy o niebo wyższe od przedsiębiorcy. Przecież na działkę i własny biznes można było zarobić w mgnieniu oka jako zwykły kopacz rowów czy sprzedawca w sklepie. To na pewno nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Dodatkowo każdy z nas gra tutaj nie dlatego, że dobrze płacą za etat, tylko dlatego, że chce choć przez chwilę zostać przedsiębiorcą.
Obawiam się jednak, że zmiany mogą uniemożliwić słabszym graczom rozwój. Jeśli stary wyga wpada "poszukać pracy", momentalnie wymiecie wszystkie oferty młodym graczom. Myślę, że proporcje powinny być bardzie zrównoważone lub wręcz odwrócone.
Przeciwny natomiast jestem zmianom podczas trwającej gry. Można było ogłosić skrócenie edycji...
Za, przemawia fakt, że przed wprowadzeniem zmiany, zwykły pracownik zbijał kokosy o niebo wyższe od przedsiębiorcy. Przecież na działkę i własny biznes można było zarobić w mgnieniu oka jako zwykły kopacz rowów czy sprzedawca w sklepie. To na pewno nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Dodatkowo każdy z nas gra tutaj nie dlatego, że dobrze płacą za etat, tylko dlatego, że chce choć przez chwilę zostać przedsiębiorcą.
Obawiam się jednak, że zmiany mogą uniemożliwić słabszym graczom rozwój. Jeśli stary wyga wpada "poszukać pracy", momentalnie wymiecie wszystkie oferty młodym graczom. Myślę, że proporcje powinny być bardzie zrównoważone lub wręcz odwrócone.
Przeciwny natomiast jestem zmianom podczas trwającej gry. Można było ogłosić skrócenie edycji...