Gracz Kondek - 1219 sztabek złota

zjac

Re: Gracz Kondek - 1219 sztabek złota

Nieprzeczytany post autor: zjac »

Wiec teraz rozumiesz,dalczego pisałem kick - bo nastepnym razem skubniesz tylko troche,tak aby nikt nie widzial :)
Pzdr
zjac

CO jest do cholerki ? Teraz masz GOLDMAN 46 sztabek złota, których nie miales- tlyko nie mów,ze się same kupiły !!!

Stvoor, odezwij się
goldman

Nieprzeczytany post autor: goldman »

kupiłem żeby nikt mnie nie okradł, jakby mnie tak okradli to później admin by miał więcej roboty każdego z osobna przeszukiwać
donshotta

Nieprzeczytany post autor: donshotta »

ZJAC wyluzuj trochę :)

Każdy chyba próbował skubnąc trochę kasy kondkowi, a że udało się to goldmanowi to gratulacje z mojej strony ^^

Tak czy siak kasa pewnie zostanie odjęta z jego konta czy zabrane sztabki - co jest pewnie łatwiejsze dla admina bo jakby teraz każdy się okradał z tego co miał goldman to admin cały dzień by musiał śledzić transakcje czy pobicia. Więc poluźnij stringi i graj spokojnie :)

Pzdr.
zjac

Ależ gram spokojnie :)
zjac

Wszystko w porzadku,ale naiwnych nie brakuje - nastepny to "methcat"
Skad nagle 25 tys. ?

Z premedytacja okrada i kombinuje - PRAWDOPODOBNIE -

Ban i tyle na takich
methcat

Nieprzeczytany post autor: methcat »

odpowiedź jest prosta- lokata z wczoraj+ kradzieże+zlecenia z półswiatka+biznesy+ 10k za polecenie gracza więc chyba to nie jest nie możliwe :)?
Nikt nie broni robić Ci tego samego, oczywiście mówimy o graniu fair.
methcat

Przed chwilą byłem jeszcze oszustem:)
Kondek ewidentnie namieszał, bo zarobienie tylu pieniędzy w takim czasie nie jest możliwe, ale dobrowolnie dał sobie nowe życie i chcąc nie chcąc odkrył błąd, goldman łyknął jego kasę, więc pośrednio wykorzystał błąd i od razu zgłosił to adminowi (swoją drogą nie wiem czy wysyłanie wiadomości działa), natomiast ja nie mam z tym nic wspólnego. Admin przyjdzie zrobi porządek i wszystko będzie ładnie :).
methcat

Jeszcze podbiję, ale jak admin przeglądnie ten temat to polecam sprawdzić czy nie ma jakiś problemów z liczeniem czasu lokat/kursów.