sztabki

kosa

Re: sztabki

Nieprzeczytany post autor: kosa »

kto taki?
on130212

Nieprzeczytany post autor: on130212 »

Trzeba posiadać strategię ;)
maciejos94

Nieprzeczytany post autor: maciejos94 »

trzeba mieć tą smykałkę do ekonomii :)
marborek

Nieprzeczytany post autor: marborek »

haha chyba trzeba mieć nierówno pod sufitem aby psuć dobrą zabawę innym graczom.....
domin369

Nieprzeczytany post autor: domin369 »

popieram :D tylko stwor zawita to sie wam te szachermacher skonczy
kragox

Nieprzeczytany post autor: kragox »

Nie ukrywam, ze zdenerwowalem sie ta sytuacja. Wyniklo jak wyniklo, ale jest juz tak kilka dni i konta idiotów nie zostaly usuniete..
maciejos94

Weźcie zróbcie z tym gównem wyżej coś bo mnie wkurza ... a po za tym w tej grze się nie da oszukiwać poprostu trzeba umieć grać a nie tak jak wy leszcze jeb*** nie wiecie z kim gadacie kocusie ! :))
kragox

Synek.. nie warto w twoim wypadku sie udzielac, bo predzej czy pozniej i tak zostana usuniete wszystkie konta wykorzystujace bug. W moich oczach jestes miernym debilem, ktory na forum robi z siebie idiote bez mozgu, wiec daruj sobie. Haselka dzieciaczkow w moja strone srednio mnie kompromituja.
kragox

Do tego przez pierdolone gowna nie jestem w stanie juz normalnie grac, bo przeciez ceny we wszystkich zawodach poszly 2x w gore, albo lepiej. Pierdole ta edycje. Pozdrawiam, siema.
maciejos94

kragox ty kurwa nie wiesz z kim piszesz jesteś dla mnie bąkiem :) ile ty masz lat 5 ? 7 ? jestes hejterem który działa w sieci :D i pewnie tylko w niej ;)