Daga walcz

kubsonb1

Re: Daga walcz

Nieprzeczytany post autor: kubsonb1 »

kurcze, goldman tylko pozazdrościć ;D
marcuseq

Nieprzeczytany post autor: marcuseq »

dlaczego nie ma zadnych nagrod za pomoc Wolontariusza ?? ;D
kubsonb1

Nieprzeczytany post autor: kubsonb1 »

O jakie nagrody Ci chodzi? Doświadczenie chyba dostajesz nie? :D co ty byś jeszcze chciał? :D
marcuseq

za top 1 cos ^^
lionheart

Nieprzeczytany post autor: lionheart »

W poprzednich edycjach często tu bywałem.
Moje wpisy na temat zmian w grze mówiły ogólnie,że gry biznesowej nie powinien wygrywać doktor siedzący 24h przy komputerze.....niestety nie udało się.
goldman

Nieprzeczytany post autor: goldman »

Dlatego dobrze że nie ma premii zawodowej ;)
czesio

Nieprzeczytany post autor: czesio »

No i daga pokazała wszystkim ciułaczom i tym którzy się z niej podśmiewali, gdzie jest ich miejsce w szeregu. Niektórzy to już niczym gwiazdy filmowe, zaczęli przyjmować gratulacje, oraz obiecywali uchylić rąbka tajemnicy, jak zrobić sukces. Bu haha. Brawo daga, tak trzymaj.
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

A co będzie jak zacznie grać??? bo na razie na asystencie pracy zarabia, luzara jedna ;)
marcuseq

daga mysli dobrze :D mamy 3 miesieczna edycje wiec na poczatku sie inwestuje a nie kupuje sztabki :D
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

czesio pisze:No i daga pokazała wszystkim ciułaczom i tym którzy się z niej podśmiewali, gdzie jest ich miejsce w szeregu. Niektórzy to już niczym gwiazdy filmowe, zaczęli przyjmować gratulacje, oraz obiecywali uchylić rąbka tajemnicy, jak zrobić sukces. Bu haha. Brawo daga, tak trzymaj.
Ty jestes normalny czy tylko takiego udajesz? lol
To ze ktos poza gra ma jeszcze prywatne zycie to chyba jest normalna rzecza.A ty sie podniecasz jak murzyn bateryjka.Wlasnie wrocilem spowrotem do gry jak cos.Wiekszosc czasu mialem wlaczonego Asystenta.No ale juz teraz do konca edycji jestem w domu wiec czas zaczac grac sobie:) Dla zabawy oczywiscie a nie tak jak inni dla nagrod heh.A propo Czesiu nie lezy mi i tak Tablet bo sobie sam kupilem :) Wiec i na 1 miejscu mi nie zalezy jakbys nie zauwazyl :)I ogarnij sie troche bo posmiewisko z siebie robisz.