Daga walcz
Re: Daga walcz
O jakie nagrody Ci chodzi? Doświadczenie chyba dostajesz nie? co ty byś jeszcze chciał?
W poprzednich edycjach często tu bywałem.
Moje wpisy na temat zmian w grze mówiły ogólnie,że gry biznesowej nie powinien wygrywać doktor siedzący 24h przy komputerze.....niestety nie udało się.
Moje wpisy na temat zmian w grze mówiły ogólnie,że gry biznesowej nie powinien wygrywać doktor siedzący 24h przy komputerze.....niestety nie udało się.
No i daga pokazała wszystkim ciułaczom i tym którzy się z niej podśmiewali, gdzie jest ich miejsce w szeregu. Niektórzy to już niczym gwiazdy filmowe, zaczęli przyjmować gratulacje, oraz obiecywali uchylić rąbka tajemnicy, jak zrobić sukces. Bu haha. Brawo daga, tak trzymaj.
A co będzie jak zacznie grać??? bo na razie na asystencie pracy zarabia, luzara jedna
daga mysli dobrze mamy 3 miesieczna edycje wiec na poczatku sie inwestuje a nie kupuje sztabki
Ty jestes normalny czy tylko takiego udajesz? lolczesio pisze:No i daga pokazała wszystkim ciułaczom i tym którzy się z niej podśmiewali, gdzie jest ich miejsce w szeregu. Niektórzy to już niczym gwiazdy filmowe, zaczęli przyjmować gratulacje, oraz obiecywali uchylić rąbka tajemnicy, jak zrobić sukces. Bu haha. Brawo daga, tak trzymaj.
To ze ktos poza gra ma jeszcze prywatne zycie to chyba jest normalna rzecza.A ty sie podniecasz jak murzyn bateryjka.Wlasnie wrocilem spowrotem do gry jak cos.Wiekszosc czasu mialem wlaczonego Asystenta.No ale juz teraz do konca edycji jestem w domu wiec czas zaczac grac sobie:) Dla zabawy oczywiscie a nie tak jak inni dla nagrod heh.A propo Czesiu nie lezy mi i tak Tablet bo sobie sam kupilem Wiec i na 1 miejscu mi nie zalezy jakbys nie zauwazyl :)I ogarnij sie troche bo posmiewisko z siebie robisz.