Wielku bug w grze
Re: Wielku bug w grze
Skoro będzie reset sztabek to proponuję proporcjonalny do poziomu reset stanu konta. Bo właśnie wydałem całą kupe kasy na sztabki a niektórzy np przede mną kitrają forse na koncie, stąd start mają lepszy...
Oki, jak najbardziej jestem za uczciwą grą, więc przychylam się do resetu sztabek...
macie moje poparcie.
macie moje poparcie.
mpknap:
Masz rację, niektórzy kitrają forsę, a inni nie.
Niektórzy pokupowali nieruchomości, niektórzy nie.
Zamiast mieć więc 5mln na koncie mają zero i rajską wyspę.
Inni kasę wydali na szkolenia.
Proporcjonalny reset stanu konta nie wchodzi więc w grę, bo równie dobrze można podnieść temat proporcjonalnej redukcji nieruchomości, działek, stanów magazynowych, szkoleń, maszyn itd.
Moja propozycja to próba załatania sytuacji niż jej definitywnego rozwiązania (bo to jest niemożliwe),
ale chyba najlepsza z możliwych próba rozwiązania tego gordyjskiego węzła bez resetu, a jednak pozwalająca
na kontynuowanie rywalizacji w uczciwym otoczeniu i na założeniach, które wydaje mi się są najuczciwsze z obecnie możliwych,
bo najwięcej traci czołówka, najmniej reszta. A i tak nigdy wszyscy nie będą zadowoleni.
Masz rację, niektórzy kitrają forsę, a inni nie.
Niektórzy pokupowali nieruchomości, niektórzy nie.
Zamiast mieć więc 5mln na koncie mają zero i rajską wyspę.
Inni kasę wydali na szkolenia.
Proporcjonalny reset stanu konta nie wchodzi więc w grę, bo równie dobrze można podnieść temat proporcjonalnej redukcji nieruchomości, działek, stanów magazynowych, szkoleń, maszyn itd.
Moja propozycja to próba załatania sytuacji niż jej definitywnego rozwiązania (bo to jest niemożliwe),
ale chyba najlepsza z możliwych próba rozwiązania tego gordyjskiego węzła bez resetu, a jednak pozwalająca
na kontynuowanie rywalizacji w uczciwym otoczeniu i na założeniach, które wydaje mi się są najuczciwsze z obecnie możliwych,
bo najwięcej traci czołówka, najmniej reszta. A i tak nigdy wszyscy nie będą zadowoleni.
Adminie.
Ja proponuję reset sztabek i każdy gracz niech dostanie taką samą kwotę na konto , tak jak to było na początku gry , tylko większą, powiedzmy 500 000 lub 1000 000 , a to dlatego że są gracze , którzy mają nawet 7000 000 i chyba ani jednej sztabki , więc nic nie stracą po resecie sztabek , a natychmiast mogą ich kupić 280 i nikt już nie miałby szans.
Gracze na bardzo niskich poziomach nawet jeżeli dostaną taką samą kwotę , to chyba nie są zagrożeniem dla tych na wysokim poziomie.
Ja proponuję reset sztabek i każdy gracz niech dostanie taką samą kwotę na konto , tak jak to było na początku gry , tylko większą, powiedzmy 500 000 lub 1000 000 , a to dlatego że są gracze , którzy mają nawet 7000 000 i chyba ani jednej sztabki , więc nic nie stracą po resecie sztabek , a natychmiast mogą ich kupić 280 i nikt już nie miałby szans.
Gracze na bardzo niskich poziomach nawet jeżeli dostaną taką samą kwotę , to chyba nie są zagrożeniem dla tych na wysokim poziomie.
Odpowiedz na pytanie czym się różni gracz, który ma 6mln
na koncie od gracza, który ma 1 mln i rajską wyspę?
Wg Twojego pomysłu każdy dostanie 1mln na konto, ale jeden będzie miał wyspę, a drugi nie.
Więc taki co ma 4 mln kupi sobie zamek wydając całą kasę żeby mieć 1 mln na koncie i zamek zamiast 1 mln na koncie bez zamku.
na koncie od gracza, który ma 1 mln i rajską wyspę?
Wg Twojego pomysłu każdy dostanie 1mln na konto, ale jeden będzie miał wyspę, a drugi nie.
Więc taki co ma 4 mln kupi sobie zamek wydając całą kasę żeby mieć 1 mln na koncie i zamek zamiast 1 mln na koncie bez zamku.
a czym się różni gracz który skąpił na złoto od tego co je kupował? Ci drudzy wychodzą na frajerów? czy grających zgodnie z regulaminem.
Madre slowa Stvoor.Bo jesli mialoby byc tak jak ona chce to lepiej juz chyba cala edycje zresetowac.Jedni maja kase a drudzy maja jej malo ale jak to napisales maja wyspy.Wiec rowna sie to.
Do Dagi:
Prosze juz nie blyskaj.Chetnie sprawdzilbym twoje logi gdybym mial taka mozliwosc a tak pozostaje nadal co 5 minut spisywac stan twojego konta
Do Dagi:
Prosze juz nie blyskaj.Chetnie sprawdzilbym twoje logi gdybym mial taka mozliwosc a tak pozostaje nadal co 5 minut spisywac stan twojego konta
I zeby bylo naprawde uczciwie to proponuje by moje konto i konto Dagi wyzerowac.Obserwowalem czolowke i tylko ona i ja skorzystalismy z tego bledu.Ona od poczatku prawie ja tylko sprawdzajaco przez 2 dni jak go odkrylem.Tak bedzie najuczciwiej.Reszta niech rywalizuje dalej bo u nich nie zaobserwowalem takie wzrostu gotowki po ponad 400 tysiecy 2 razy w ciagu dnia.
Takie jest moje zdanie.A reszcie nie kasuj Stvoor nic.Niech graja.Ja siedze prawie 24 na dobe tutaj i co chwile sprawdzam stan konta ludzi z czolowki porownujac go.Inni raczej nie korzystali z tego.
Takie jest moje zdanie.A reszcie nie kasuj Stvoor nic.Niech graja.Ja siedze prawie 24 na dobe tutaj i co chwile sprawdzam stan konta ludzi z czolowki porownujac go.Inni raczej nie korzystali z tego.