sztabki
Re: sztabki
Koleś...
Poziom twoich wypowiedzi na tym forum świadczy o Twoim poziomie i szacunku względem innych graczy. Mam nadzieję, że niebawem Twoja kariera tutaj się definitywnie skończy.
Poziom twoich wypowiedzi na tym forum świadczy o Twoim poziomie i szacunku względem innych graczy. Mam nadzieję, że niebawem Twoja kariera tutaj się definitywnie skończy.
Aha . To co niby mam wysłuchiwać jego żali ? Po prostu jestem od niego lepszy i tyle .
Nie powiesz mi, że mając pierwszy poziom w grze znikąd nagle masz 43 działki i ogromną liczbę sztabek złota i miliony kasy na koncie. Ja w taką ściemę nigdy nie uwierzę.
Przestańcie odpowiadać na idiotyczne zaczepki maciejosa94 i jemu podobnym. Stvoor prędzej czy później przyjdzie i usunie konto jemu i innym oszustom ( powinno się to już stać dużo wcześniej). Co nie zmienia faktu, że chaos który został wprowadzony trudno będzie ogarnąć (np. Zrobiona przez nich kasa kradziona im przez innych graczy trafiła do obiegu).
ale przecież ja robie wszystko legalnie to dlaczego miałby mi usunąć konto ?
ja robię wszystko legalnie więc nie ma powodu aby nazywać mnie tak jak mnie nazywacie , po drugie trzeba umieć w takie gry grać
popatrzcie lepiej na niego : Rol1eko - 18126768874.7 $ hm jak to możliwe ?