blad stanu konta
Re: blad stanu konta
Nie chcę żeby mnie tu brano za osobę nieuczciwą. Zobaczyłem tylko, że gościu ma sporo kasy (chociaż wydało mi się to dziwne) i udało mi się go okraść na sporą sumkę.
Jakby co to jestem za powrotem do poprzedniego stanu, a nawet za wykasowaniem tego całego okradania itp.
Jakby co to jestem za powrotem do poprzedniego stanu, a nawet za wykasowaniem tego całego okradania itp.
Mam dokładnie to samo zdanie, próbowałem okraść osobę, która miała największy stan konta no i też mam niezłą sumę na koncie. Lepiej wrócić do wersji, w której nie było tego całego okradania.mysza pisze:Nie chcę żeby mnie tu brano za osobę nieuczciwą. Zobaczyłem tylko, że gościu ma sporo kasy (chociaż wydało mi się to dziwne) i udało mi się go okraść na sporą sumkę.
to może rozejrzyjcie się po okolicy i wpadnijcie okraść sąsiada co ma najwięcej kasy. jak was przyłapie to po prostu powiedz: nie chce żebyś brał mnie za osobe nieuczciwą, po prostu widze że masz dużo kasy i chciałem sobie trochę wziąść, to nic złego przecież nie,
No, ale chyba masz złe porównanie, bo to że kogoś okradliśmy jest zgodne z zasadami gry.
@zuber nie mam zamiaru być twoją nianką żeby ci tłumaczyć co jest dobre a co jest złe i nieuczciwe, polecem tobie i wszystkim innym lekture pkt 4.5 regulaminu,
Możecie powiedzieć, że jestem downem (downów nie obrażając), ale skąd mogę wiedzieć, że jest to błąd w grze?
Jak się wam nie podoba to możecie mi wyzerować konto i sobie zacznę od nowa, bo nie chodzi mi wcale o wykorzystanie błędu, ale po prostu o granie.
Jak się wam nie podoba to możecie mi wyzerować konto i sobie zacznę od nowa, bo nie chodzi mi wcale o wykorzystanie błędu, ale po prostu o granie.
Może skończcie już to... Admin zadecyduje co zrobić i jeśli podejmie decyzję o usunięciu kont to zrozumiemy i wyobraź sobie chrobry, że wszyscy znają regulamin.
@chrobry rozumiem ze ty grajac w ta gre nigdy nikogo nie okradłeś i wogóle nie korzystasz z tej opcji....ok. twój wybór.
okradanie innych graczy w tej grze jest legalna opcja, wymyslona przez tworcow tej gry i nigdzie w regulaminie nie jest zapisane że okradzenie innego gracza jest karalne.
oczywiscie rodzi sie pytanie po co wogole taka opcja w grze ekonomicznej, ja osobiscie o tej opcji dowiedzialem sie dzieki temu że sam zostalem okradziony i to wielokrotnie i to nawet wtedy jak mialem stan konta z minusem (co juz wydało mi sie absurdalne) i oczywiscie napisalem post na forum, na ktory nie dostalem żadnej odpowiedzi.
okradanie innych graczy w tej grze jest legalna opcja, wymyslona przez tworcow tej gry i nigdzie w regulaminie nie jest zapisane że okradzenie innego gracza jest karalne.
oczywiscie rodzi sie pytanie po co wogole taka opcja w grze ekonomicznej, ja osobiscie o tej opcji dowiedzialem sie dzieki temu że sam zostalem okradziony i to wielokrotnie i to nawet wtedy jak mialem stan konta z minusem (co juz wydało mi sie absurdalne) i oczywiscie napisalem post na forum, na ktory nie dostalem żadnej odpowiedzi.
@zuber, domyślałem się że nie zrozumiesz co ci napisałem. nagle zwiększyłeś swoje szanse na lepszą nagrode i z poz ok 15 skoczyłeś na 2-3. kto wie może liczysz na usunięcie jedynki (nie pamiętam nicu) i ty może wygrasz. pewnie dlatego nie rozumiesz innych. PKt regulaminu : "4.5. Niedozwolone jest wykorzystywanie błędów w grze, które w sposób nieuprawniony pozwalają na zdobycie nienależnych towarów lub środków pieniężnych. W przypadku wykrycia tego rodzaju usterki należy bezwzględnie powiadomić administratora, brak takiego powiadomienia i próba wykorzystania takiego błędu w rywalizacji będzie skutkowała blokadą konta."
Ja nie pisałem że okradanie jest zabronione, ale zabronione jest wykorzystywanie błędu gry. Wiesz ze jedynka ma błąd gry (twoje pierwsze wpisy na forum to tym świadcząnp przez zubr ? 8 listopada 2011, o 07:21) i ty to wykorzystujesz, zatem grasz niezgodnie z regulaminem.
Ja nie pisałem że okradanie jest zabronione, ale zabronione jest wykorzystywanie błędu gry. Wiesz ze jedynka ma błąd gry (twoje pierwsze wpisy na forum to tym świadcząnp przez zubr ? 8 listopada 2011, o 07:21) i ty to wykorzystujesz, zatem grasz niezgodnie z regulaminem.
A rozdwojenie jaźni podtrzymuje bo JAK MOŻNA okradać gościa z bugiem i kupować złoto żeby awansować w rankingu, a jednocześnie pisać "mam nadzieje ze administratorzy beda w stanie to wszystko cofnac" !? No to jak chcesz zeby cofnięto twoje zakupy to po choler.. kupujesz ?? może nie wiesz po południu co robiłeś rano, no to jakies wytłumaczenie.